Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κ.Καραμανλής: “Θα είμαι και πάλι υποψήφιος”

EUROKINISSI
“Θα μείνω στην Βουλή, και θα είμαι και πάλι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, εφόσον μάλιστα αυτές γίνουν σύντομα”, διαμηνύει σε βουλευτές ο πρώην πρωθυπουργός.
Οριστικό τέλος στα σενάρια και τη φημολογία που συντηρούν ορισμένοι “κύκλοι” σχετικά με τα επόμενα πολιτικά του βήματα βάζει ο Κώστας Καραμανλής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεκαθαρίσει τη δική του στάση έναντι όλων.
 
“Στις επόμενες εκλογές, εφόσον μάλιστα αυτές γίνουν σύντομα, θα είμαι υποψήφιος”, τονίζει μιλώντας σε βουλευτές της ΝΔ που ανήκουν στον στενό “πυρήνα” των συνομιλητών του.
 
Με τη φράση αυτή την οποία μετέφερε στο “Έθνος της Κυριακής” έμπειρος κοινοβουλευτικός παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας, ο κ.Καρμανλής καθιστά σαφές ότι εννοεί τα όσα είπε τη νύχτα της 4ης Οκτωβρίου του 2009, όταν ανακοίνωσε την απόφαση του να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος του και να μη θέσει υποψηφιότητα στο επικείμενο, τότε, συνέδριο. “Θα παραμείνω, βέβαια, στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας”, είχε τονίσει χαρακτηριστικά.
 
Ο πρώην πρωθυπουργός προφανώς θέλει έγκαιρα να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σε ότι αφορά την παρουσία του στη Βουλή και να μην επιτρέψει σε “τρίτα” πρόσωπα εκτός ή ακόμη και εντός της Νέας Δημοκρατίας, να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ερμηνεύοντας αυθαίρετα τις όποιες κινήσεις του ή ακόμη και την ίδια τη στάση που έχει επιλέξει να τηρήσει μετά τις εκλογές.
 
Επίσης βουλευτές της ΝΔ που γνωρίζουν τις πάγιες θέσεις του πρώην πρωθυπουργού απορρίπτουν τα σενάρια που τον εμφανίζουν να επιλέγει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σημειώνουν ότι ποτέ δεν έφυγε από την Α’ Θεσσαλονίκης και είναι βέβαιον ότι δεν πρόκειται να το πράξει τώρα.
 
Απορριπτική είναι τέλος η στάση των ίδιων προσώπων και απέναντι στα σενάρια που έχουν πάρει και την μορφή επίσημων δηλώσεων από ορισμένα στελέχη της Κεντροδεξιάς, περί μετακίνησης του κ.Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
 
Πηγή “Έθνος της Κυριακής”
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε