Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κ.Μαρκόπουλος: Προσχωρώ στον Καμμένο – Την Δευτέρα αλλάζει το σκηνικό – Σχηματίζει Κ.Ο!

Θέμα ωρών η ανακοίνωση και επίσημα της προσχώρησς του Κώστα Μαρκόπουλου στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

‘Oπως προανήγγειλε μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο ο ανεξάρτητος βουλευτής όλα φαίνεται να είναι πλέον ζήτημα χρόνου.

“Θα κάνω την επίσημη ανακοίνωση στους πολίτες της Ευβοιας που είναι και οι συντοπίτες μου. Το ίδιο θα κάνουν και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και την Δευτέρα θα έχουμε ένα άλλο πολιτικό σκηνικό”, είπε ο βουλευτής. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής…

Έτσι, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου θα σχηματίσουν και Κοινοβουλευτική Ομάδα την Δευτέρα, αφού θα πάνε μαζί τους πολλοί ανεξάρτητοι βουλευτές προερχόμενοι από τη ΝΔ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από την πολύωρη συνάντησή τους στην Βουλή, ένας εκ των νέων μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ.Δημήτρης Σταμάτης, έγραψε στο twitter: Πέμπτη 15-3-2012 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Μεταξύ των στελεχών που αναμένεται να προσχωρήσουν στους Ανεξέρτητους Έλληνες είναι οι κκ. Μαρκόπουλος, Σπ. Γαληνός, Π. Μελάς, Χρ.Ζώης, Δ. Σταμάτης, Μιχ. Γιαννάκης και οι κυρίες Ελενα Κουντουρά, Μίκα Ιατρίδη και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες ο Δ.Σταμάτης; Τι έγραψε στο Twitter

Τι ετοιμάζουν οι διαγραμμένοι της Νέας Δημοκρατίας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε