Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κ. Χατζηδάκης: “Έρχονται 7 εβδομάδες που θα κρίνουν το μέλλον του τόπου”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Οι επτά εβδομάδες που μεσολαβούν, ανάμεσα στο σήμερα και τις 18 Οκτωβρίου -στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, δηλαδή- είναι επτά ιστορικής σημασίας εβδομάδες για την Ελλάδα.

Είναι επτά εβδομάδες που θα κρίνουν τη μοίρα αυτού του τόπου για αρκετά χρόνια» δήλωσε, με νόημα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κ. Χατζηδάκης, εγκαινιάζοντας, το μεσημέρι, τη νέα πεζογέφυρα Αμαρουσίου, στην οδό Κηφισίας, στο ύψος των Αναβρύτων.

«Είναι αλήθεια ότι σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω στα συγκεκριμένα εγκαίνια, διότι ξέρετε τι έχω στους ώμους μου», είπε ο κ. Χατζηδάκης «αλλά αποφάσισα να έρθω, παρόλο που το έργο δεν είναι μεγάλης κλίμακας για τα δεδομένα της πρωτεύουσας, αλλά είναι βασικά ένα χειροπιαστό έργο. Ένα έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε ένα μεγάλο δήμο της Αθήνας. Και αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ακριβώς αυτό: Το χειροπιαστό, το μετρήσιμο, το συγκεκριμένο έργο».

Ο υπουργός, αφού συνεχάρη τον δήμαρχο Γ. Πατούλη και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αμαρουσίου, αναφέρθηκε και στα μέτρα που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, λέγοντας «η θέση μας δεν είναι αξιοζήλευτη. Κανένας από εμάς δεν είναι καθόλου ευτυχής όταν καλείται να υιοθετεί σκληρά μέτρα. Όμως αξίζει να κάνουμε την προσπάθεια. Αξίζει να κάνουμε και το τελευταίο μίλι».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Οι επτά εβδομάδες που μεσολαβούν, ανάμεσα στο σήμερα και τις 18 Οκτωβρίου -στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, δηλαδή- είναι επτά ιστορικής σημασίας εβδομάδες για την Ελλάδα. Είναι επτά εβδομάδες που θα κρίνουν τη μοίρα αυτού του τόπου για αρκετά χρόνια. Όλοι λοιπόν, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, φορείς, πολίτες, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενωμένοι όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί αυτό που μετράει είναι η Ελλάδα. Είναι οι οικογένειές μας, είναι μια μάχη για την πατρίδα μας, για τα σπίτια μας. Και πρέπει να βγούμε νικητές. Και να είστε βέβαιοι, πως αν είμαστε υπεύθυνοι και ενωμένοι, θα βγούμε νικητές και η Ελλάδα θα μπει ξανά στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε