Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κακλαμάνης: Υπήρχε συμφωνία να είμαι εγώ πρωθυπουργός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Ο Παπαδήμος δεν είχε ιδέα» είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης και επιβεβαίωσε ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει την πρωθυπουργία, αλλά Παπανδρέου-Σαμαράς διαφώνησαν στα στελέχη της νέας κυβέρνησης.

«Συναντήθηκα με τον Γιώργο Παπανδρέου και με τον Αντώνη Σαμαρά και συμφωνήσαμε. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν ορισμένα θέματα και σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση του έργου αυτής της κυβέρνησης και τη συμμετοχή πρόσωπων», είπε αρχικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής σε δηλώσεις του στο περιστύλιο.

Όπως είπε, «δε μου έθεσαν κανένα όρο, αν θα αλλάξω υπουργούς, ποιους θα βάλω, αλλά σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή πρόσωπων που θα σηματοδοτούν στον ελληνικό λαό ότι αυτά τα δυο κόμματα Κάνουν ένα μορατόριουμ για 2-3 μήνες».

«Αυτή η προϋπόθεση σημαίνει ότι πρέπει να έρθουν στελέχη και από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και αντί να παίζουν κάποιοι τον αντιμνημονιακό λαϊκισμό. Ελπίζω το νέο πρόσωπο που θα επιλεγεί και σύντομα θα ανακοινωθεί, να είναι εξοπλισμένο με τέτοια δυνατότητα γιατί το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο να πάρουμε τη δόση».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στα σενάρια για τον Λουκά Παπαδήμο, λέγοντας ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ «δεν είχε ιδέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπούλιας: “Τελειώσαμε” – Στις 17.00 το ραντεβού του με τον Γ. Παπανδρέου

Αλαλούμ με τον πρωθυπουργό λίγο πριν την ανακοίνωσή του την ώρα που η χώρα είναι υπο κατάρρευση

Βαρυσήμαντη παρέμβαση Προβόπουλου : Κάντε ΤΩΡΑ κυβέρνηση

Βενιζέλος: “Δεν έφαγα εγώ τον Παπαδήμο”

Η Διαμαντοπούλου ζητά εμμέσως Παπαδήμο για πρωθυπουργό

Κων. Μητσοτάκης: Ισχυρή προσωπικότητα με κύρος στην Ευρώπη και όχι “μαριονέτα” για πρωθυπουργό

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε