Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Καλείται ως ύποπτη η δικηγόρος που βοήθησε τον Διώτη να αντιγράψει το USB

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ως ύποπτη για τη διάπραξη του κακουργήματος της νόθευσης εγγράφου από κοινού καλείται να καταθέσει τους οικονομικούς εισαγγελείς η πρώην συνεργάτης του Ιωάννη Διώτη, που τον βοήθησε να αντιγράψει το περιβόητο στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ.

Είναι η γυναίκα που κατονομάστε ο ίδιος ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ στο απολογητικό του υπόμνημα, όπου υποστήριξε πως τον βοήθησε να αντιγράψει το πρωτότυπο USB και στη συνέχεια να το διαγράψει.

Από το γραφείο των δύο οικονομικών εισαγγελέων απεστάλη κλήση για τη Δευτέρα, σε ανωμοτί κατάθεση στη δικηγόρο, η εμπλοκή της οποίας προέκυψε από τις έγγραφες εξηγήσεις που παρείχε ο κ. Διώτης για το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους του, του αδικήματος της νόθευσης εγγράφου.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε δια του συνηγόρου του ο πρώην εισαγγελέας, που κλήθηκε με αφορμή το στοιχείο που προέκυψε ότι ενόσω ήταν στην κατοχή του το «στικάκι» Παπακωνσταντίνου αντιγράφηκε, αναφέρει ότι ζήτησε από την συνεργάτιδά του να τον βοηθήσει στην επίμαχη εγγραφή. Μάλιστα, ο κ. Διώτης αναφέρει ότι την παρακάλεσε του να αγοράσει η ίδια ένα USB.

Ο κ. Διώτης αναφέρει επίσης ότι αφού μελέτησε το υλικό που περιείχε το αρχείο και αφού τοποθέτησε σε φάκελο το ένα στικάκι, ζήτησε από την δικηγόρο να τον ενημερώσει πώς γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του USB, στην οποία προέβη ο ίδιος αμέσως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή η δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ

Τελικά 4 κάλπες μια για κάθε πρόσωπο αποφάσισε η Βουλή – Ξαφνικά συμφώνησαν όλοι!

Λ. Παπαδήμος: δεν έχω καμία ευθύνη οι κατηγορίες δεν ευσταθούν

Κασιδιάρης: Πάλι πιωμένη είσαι; Κάτσε κάτω ρε! (VIDEO)

Ανατρέπει τα δεδομένα ο Διώτης – Αθωώνει Βενιζέλο και καίει Παπακωνσταντίνου – Αντέγραψε τη λίστα Λαγκάρντ και μετά έσβησε το USB

Καπελέρης: Δεν πήρα ποτέ στα χέρια μου τη λίστα Λαγκάρντ – Αύριο οι εξηγήσεις Διώτη

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε