Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καμμένος: Από την τσέπη μου πλήρωσα το ταξίδι στο Λονδίνο

Καμμένος: Από την τσέπη μου πλήρωσα το ταξίδι στο Λονδίνο
Φωτογραφία Eurokinissi

“O λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Λονδίνο πληρώθηκε με δικά μου λεφτά και όχι του δημοσίου”, ήταν για μια ακόμα φορά η ευθεία απάντηση του Πάνου Καμμένου στην επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι σε λίγες ημέρες όλοι θα πληροφορηθούν από την έρευνα που έχει κάνει το Σώμα Δίωξης Εκβιαστών «ποιοι εκδότες, έμποροι όπλων και βουλευτές λειτούργησαν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων» ενώ κάλεσε τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ εάν θέλει να ψάξει, όχι εκείνον και την γυναίκα του πού έχουν εισοδήματα και τα δηλώνουν στο πόθεν έσχες, αλλά “να ψάξετε και να βρείτε ποιών πολιτικών οι γυναίκες τους δεν έμπαιναν στο πόθεν έσχες και όταν απέκτησαν φίλο γηραιό εφοπλιστή έφευγαν και γύρισαν με ένα διαμέρισμα από το Λονδίνο…».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι το ξενοδοχείο που διέμεινε στο Λονδίνο χρεώθηκε αρχικά με πιστωτική κάρτα, μέσω της εταιρείας booking, και η εξόφληση του δωματίου έγινε από τον ίδιο με μετρητά από «την τσέπη» του, με το πέρας της διαμονής του, καθώς ο ίδιος και η γυναίκα του δικαιούνταν και είχαν από 2.000 ευρώ μαζί τους. Και έτσι δεν υπήρχε λόγος να χρεώσουν την πιστωτική του κάρτα, αφού διέθεταν μετρητά.

Ο υπουργός Άμυνας, παράλληλα κάλεσε τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, καθώς “σήμερα θα έπρεπε να απολογείστε για τον κ. Αυγενάκη …». Και του ζήτησε να αποσύρει την ερώτηση του, να ζητήσει συγγνώμη και να μην δίνει «άλλοθι» σε όσους τον παρακολουθούν και είναι υπόλογοι στην Αθήνα και στο Λονδίνο, γιατί υπέκλεψαν προσωπικά του στοιχεία από το ξενοδοχείο.

Αντιθέτως, όπως τον προειδοποίησε θα καταθέσει και σε αυτόν ποινική και αστική αγωγή, όπως έχει κάνει με άλλους πολιτικούς του αντιπάλους. Μάλιστα έδωσε στον βουλευτή της ΝΔ και το pin της κράτησης που είχε κάνει στο ξενοδοχείο για να επιβεβαιωθεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις