Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καμμένος για Κουφοντίνα: Πολιτικά, διαφωνώ απόλυτα

Πάνος Καμμένος

Μέσω twitter τοποθετήθηκε ο Πάνος Καμμένος για το θέμα της άδειας που πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης (09.11.2017).

Στη γραμμή που είχαν χαράξει νωρίτερα κυβερνητικές πηγές κινήθηκε και ο υπουργός Άμυνας. Τόνισε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε άδεια γιατί έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη και όχι η κυβέρνηση.

Σημείωσε όμως ότι πολιτικά διαφωνεί απόλυτα με τη 48ωρη άδεια στον Κουφοντίνα. Ο Πάνος Καμμένος δεν απέφυγε και το… καρφί στη Νέα Δημοκρατία. Επί των ημερών της, είπε, πήρε άδεια ο Χριστόδουλος Ξηρός και δεν… επέστρεψε.

Δείτε τα tweets από τον Πάνο Καμμένο

Οι κυβερνητικές πηγές

Η απόφαση για τη χορήγηση άδειας στο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε αυτό, αντιεισαγγελέα Εφετών, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ σχετικά με το θέμα.

Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές. Όπως πρόσθεσαν ο αντιεισαγγελέας Εφετών ήταν έως τώρα αρνητικός στα προηγούμενα αιτήματα του Δ. Κουφοντίνα, γι’ αυτό και είναι η πρώτη φορά που του χορηγείται σήμερα άδεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις