Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καμμένος: Κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή μου στην ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό!

Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τη ΝΔ οτι πλαστογράφησε την υπογραφή του στο Ασφαλιστικό.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο, γνωστοποιεί πως ουδέποτε υπέγραψε επιστολή υπερψήφισης οποιουδήποτε άρθρου του νομοσχεδίου, όπως εμφανίστηκε να δηλώνει χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ψηφίστηκε επί των άρθρων το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

«Ευρισκόμενος την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ στο Οσλο, με έκπληξη διάβασα το διαδίκτυο αναρτήσεις ότι στην ψηφοφορία για τα άρθρα του Νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό να ψήφισα με επιστολική ψήφο «ναι» σε δύο άρθρα.
Εάν τούτο αληθεύει, σημαίνει πως είτε η επιστολή που απέστειλα – η οποία ανέφερε ότι ψηφίζω ευρισκόμενος στο εξωτερικό «όχι» στην αρχή του Νομοσχεδίου, στα άρθρα και στο σύνολο – παραποιήθηκε, είτε πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, χρησιμοποιούμενη σε άγνωστη σε εμένα επιστολή» αναφέρει ο Πάνος Καμμένος στην επιστολή του.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. υπενθυμίζει μάλιστα το μεγάλο «όχι» που είχε πει και στην περίπτωση του Μνημονίου με την Τρόικα και ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής τη διερεύνηση της υπόθεσης ενώ τονίζει ότι αμφισβητεί την ψηφοφορία, «εάν πράγματι φέρομαι να ψήφισα «ναι» σε άρθρο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε