Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Καμμένος σε Μπακογιάννη: Δεν έφτασες ούτε στους αστραγάλους των ΑΝΕΛ

Καμμένος Μπακογιάννη ΑΝΕΛ

Παντελόνια, τεστοστερόνη και… καυγάς. Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με μια σκληρή ανακοίνωση στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κόντρα που ξεκίνησε στη Βουλή την περασμένη Δευτέρα (25.09.2017) συνεχίζεται. Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για… παντελόνια, ο Πάνος Καμμένος απάντησε με… τεστοστερόνη κι όχι μόνο!

Ντόρα Μπακογιάννη: Τα παντελόνια του Τσίπρα κι ο Καμμένος

Κατά τη συζήτηση, στη Βουλή, για το αν θα συσταθεί Εξεταστική για τις συνομιλίες Καμμένο – Γιαννουσάκη, η Ντ. Μπακογιάννη είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο.

Είχε ζητήσει το λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο υπουργός Άμυνας για τη σχέση της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο τσάμπα μάγκα.

Είπε πως είναι αυτός που έχει ζητήσει σύσταση προανακριτικής επιτροπής και μετά κρύφτηκε πίσω από την φούστα του Αλ. Τσίπρα. Η φράση της αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Καλά, από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα», ήταν η δική της αντίδραση.

Αργότερα, όταν ο Πάνος Καμμένος επανέφερε το θέμα με το πόθεν έσχες του συζύγου της και το ένα εκατομμύριο ευρώ, η Ντ. Μπακογιάννη είπε πως επειδή εκείνη φοράει παντελόνια, είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας της.

Πάνος Καμμένος: Δεν είναι μέτρο η τεστοστερόνη

Οι ατάκες της Ντόρας Μπακογιάννη περί… παντελονιών, έφεραν την ανακοίνωση από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28.09.2017) ο Πάνος Καμμένος, με δήλωσή του, επιτίθεται στη βουλευτή της ΝΔ. Θυμίζει το κόμμα που είχε φτιάξει όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία (Δημοκρατική Συμμαχία) και τονίζει ότι δεν έφτασε ούτε στους… αστραγάλους των ΑΝΕΛ.

«Η κ. Μπακογιάννη συνεχίζει να βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια. Στην πολιτική, μέτρο αποδοχής ή απόρριψης δεν είναι η τεστοστερόνη ή το μήκος των παντελονιών, είναι η αποδοχή του ελληνικού λαού, την οποία αποζήτησε με τη δημιουργία του κόμματός της που δεν κατάφερε να προσεγγίσει ούτε το ύψος των αστραγάλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Επειδή της έχει γίνει εμμονή, της συνιστώ να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Καταλληλότερος από τον κ. Θεοδωρικάκο θα ήταν ένας πιο ειδικός στις περιπτώσεις αυτές», αναφέρει στη δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις