Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καψής: «Μη νομίζουμε ότι μπορούμε να επιβάλλουμε όρους»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, οι πιέσεις πριν από το νέο δάνειο το ίδιο αλλά ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όσο πλησιάζει η δεσμευτική στιγμή που η Ευρώπη θα μας δώσει 130 δισεκατομμύρια, είναι φανερό ότι θα υπάρχουν πιέσεις για μεγαλύτερες δεσμεύσεις από τη χώρα μας», τόνισε ο Μανώλης Κάψης στο Ράδιο 9.

«Εμείς προχωράμε, ως κυβέρνηση, να υλοποιήσουμε όποιες δεσμεύσεις έχουμε αναλάβει και να πετύχουμε την ολοκλήρωση της συμφωνίας», πρόσθεσε.

«Είναι φανερό ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις, σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η λύση στα ζητήματα αυτά. Λοιπόν, είναι προφανές ότι και εμείς πρέπει να προχωράμε, παίρνοντας υπόψη μας τους πραγματικούς συσχετισμούς των δυνάμεων και τις διαφορετικές σκοπιμότητες που υπάρχουν» όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Ευρώπη για την Ελλάδα.

«Όλα αυτά μην τα δραματοποιούμε παραπάνω από όσο χρειάζεται. Είναι υπαρκτά προβλήματα, είναι υπαρκτά ζητήματα. Να μην κινούμαστε νομίζοντας, ότι μπορούμε ενδεχομένως να επιβάλλουμε τους όρους μας. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, αλλά μην τα δραματοποιούμε πάνω από ένα σημείο», συμπλήρωσε.

Επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού αυτή τη στιγμή», αλλά, «όπως γνωρίζετε, ο ανασχηματισμός είναι θέμα του πρωθυπουργού». Για το χρόνο των εκλογών «δεν έχει αλλάξει τίποτα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι «υπάρχει μία συμφωνία των κομμάτων και ο χρόνος της κυβέρνησης προσδιορίζεται από το έργο της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: Κάποιοι δε μας θέλουν στην ευρωζώνη

Απέδειξε ξανά ότι είναι Πρόεδρος – Παραιτήθηκε του μισθού του ο Κάρολος Παπούλιας

Σόιμπλε κατά Ν.Δ. για τις … υπογραφές!

Διαμαντοπούλου: “Οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε