Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καραμανλής: «Αποχή ή ψήφος διαμαρτυρίας είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ»

Καραμανλής: «Αποχή ή ψήφος διαμαρτυρίας είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ»

Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα ζητά από τους πολίτες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε νέα παρέμβασή του πριν από τις εκλογές.

«Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κ. Καραμανλής, τονίζοντας πως «η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη».

Σημειώνει δε ότι μόνο η ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση.

‘Όλη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:
«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.
Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας νέος Κώστας Καραμανλής υποψήφιος στις Σέρρες

Βόλτα του Καραμανλή με σορτσάκι.Δείτε φωτογραφίες

Νέα αποθέωση του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα δήλωση στήριξης Καραμανλή σε Σαμαρά

Αποθέωση Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη – «Εδώ είναι το σπίτι σου» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση Καραμανλή – Δήλωση στήριξης στον Α.Σαμαρά – Είναι η πρώτη από το 2009

Πολυ θερμός ο Καραμανλής – Έδωσε ολική στήριξη στο Σαμαρά – BINTEO

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε