Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καραμανλής: “Φέρτε λουκουμάδες να χωνέψουμε”

Καραμανλής: “Φέρτε λουκουμάδες να χωνέψουμε”

Οι περιπέτειες ενός πρώην πρωθυπουργού part …  Εκτός από τα αγαπημένα του σπορ που είναι το ποδόσφαιρο και το ποδήλατο… ο Κώστας Καραμανλής διακρίθηκε και σε ένα άλλο πριν από μια εβδομάδα.

Μπορεί αυτέ τις μέρες να βρίσκεται στο Λονδίνο με την γυναίκα του και τα παιδιά του, όμως μια εβδομάδα πριν και πριν του συμβεί το ατύχημα με το ποδήλατο ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω…

‘Οπως γράφει η Real News, ο πρώην πρωθυπουργός βγήκε την περασμένη Πέμπτη με φίλους και πήγε σε ένα πολύ δημοφιλές ταβερνάκι στον Αλιμο, τον περίφημο Μπακαλόγατο!

Αρχικά ήθελαν να καθήσουν στον κήπο αλλά η καταρρακτώδης βροχή τους χάλασε τα σχέδια. Ηταν η πρώτη φορά που πήγαινε εκεί ο κ. Καραμανλής και επειδή το μαγαζί φημίζεται για τα περίεργα και ευφάνταστα ονόματα που δίνει στα πιάτα του η περιέργειά του να μάθει τα πάντα χτύπησε “κόκκινο”.

Το μενού τελικά είχε τα πάντα, από ψάρι μέχρι κρέας, από τσιπούρα μέχρι κεμπάπ. Εκεί όμως που τα πηρούνια άναψαν ήταν στην Αγία Τριάδα. Που σημαίνει: “Αηδονόγλωσσες (φιλέτο κοτόπουλο), σουβλάκια του Μουγγού (φιλέτο ψαρονέφρι) και σις κεμπάπ γιαουρτλού, όλα σε ένα πιάτο!

Τσίπουρα και τσιπούρες ήταν η συνέχεια αλλά και ψητά λαχανικά. Και περνούσαν οι ώρες και τα πιάτα πήγαιναν και έρχονταν και ενώ είχαν σκάσει όλοι στην κυριολεξία από το φαγητό ξαφνικά ακούστηκε ο Κώστας Καραμανλής να φωνάζει στον μαγαζάτορα: “Φέρε λουκουμάδες με μέλι και σοκολάτα. Πρέπει να χωνέψουμε!”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε