Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: 60% κούρεμα σημαίνει επιστροφή στη δραχμή

Καρατζαφέρης: 60% κούρεμα σημαίνει επιστροφή στη δραχμή

Αν το “κούρεμα” του χρέους φτάσει σε αυτό το ποσοστό τότε θα είναι σαν να επιστρέφουμε στη δραχμή, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέτης υποστήριξε ότι αυτό δεν θέλει να το δεχθεί ούτε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον οποίο μίλησε μαζί του προχθές. “Εάν επιστρέφαμε στη δραχμή θα μας περίμενε ένας ανήφορος ίσως και 10 χρόνων. 60% κούρεμα σημαίνει την ίδια δυστυχία”, ανάφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας επίσης στο κρατικό ραδιόφωνο επιτέθηκε σε Παπανδρέου και Σαμαρά.

Για τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είπε: “Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη ότι μπορεί να βγάλει τη χώρα από την περιδίνηση που βρίσκεται”.

Για τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά είπε: “Πήγε στη Σύνοδο για να υπερασπισθεί και να μιλήσει για τα συμφέροντα της χώρας μας. Είχε πάει όμως, σαν απλός θεατής ο κ. Σαμαράς. Πίστευα ότι είχε μιλήσει και παρασύρθηκα”.

Ο εναλλακτικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, είναι να καθίσουν στο τραπέζι οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί, οι μεγάλοι τραπεζίτες και ίσως και άλλοι παράγοντες. “ Να συζητήσουμε καταρχήν, τι μας συμφέρει και τι επιδιώκουμε σαν χώρα. Να καθίσουμε να μιλήσουμε, να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε. Που είναι το παράλογο; Αυτό που συμβαίνει σήμερα με την χώρα μας είναι τρελό. Πάμε στη Σύνοδο και δεν γνωρίζουμε τι μας συμφέρει σαν χώρα”, εξήγησε ο πρόεδρος του λάος.

Διαβάστε ακόμα τι δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε