Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Απειλούν με κατάσχεση τους μικροοφειλέτες και αφήνουν αυτούς που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ”

“Δεν μπορεί να συλλαμβάνεται ο μικροοφειλέτης, να τον απειλούν με κατάσχεση και την ίδια στιγμή να οφείλονται εκατομμύρια ευρώ” δηλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος στην εξαίρεση απο το «κούρεμα», ομολόγων των ΔΕΚΟ, υποστήριξε ότι «Διυλίζουν τον κώνωπα και αφήνουν την κάμηλο να περάσει και στην περίπτωση αυτή, δεν είναι κάμηλος, αλλά ελέφαντας» και τόνισε ότι «κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούν, γιατί ο μη προνομιούχος τα βλέπει όλα αυτά και απογοητεύεται. Και η απογοήτευση είναι κακός σύμβουλος».

Ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε και στο θέμα των οφειλών του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ στη ΔΕΗ και έκανε λόγο για την ανάγκη ύπαρξης ενός κράτος δικαίου. «Νομίζω ότι δεν μπορεί να συλλαμβάνεται ο μικροοφειλέτης, να τον απειλούν με κατάσχεση και την ίδια στιγμή να οφείλονται εκατομμύρια ευρώ. Επιτέλους, χρειάζεται να υπάρξει ένα κράτος δικαίου που σήμερα δυστυχώς δεν υφίσταται», είπε.

Τέλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολιάζοντας τα περί συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ και τη “Δημοκρατική Αριστερά”, υποστήριξε ότι «παραπαίει το κατεστημένο». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο διπολισμός έχει χάσει την αυτοκυριαρχία του και ο ελληνικός λαός θα πρέπει να δώσει την απάντηση. «Όχι σε εκείνους οι οποίοι είναι προσκυνημένοι», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέντε χρόνια περίοδο χάριτος θέλει από τους δανειστές ο Καρατζαφέρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε