Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: ”Ασύντακτα τα δύο μεγάλα κόμματα”

Καρατζαφέρης: ”Ασύντακτα τα δύο μεγάλα κόμματα”

Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τη χθεσινή ψηφοφορία στη βουλή.

”Πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες, ούτως ώστε αύριο να μην έχουμε τέτοια κρούσματα που θα δημιουργήσουν τριγμούς στο οικοδόμημα που προσπαθούμε από κοινού να χτίσουμε”.

Ενώ τόνισε ότι το προσεχές δίμηνο είναι πολύ δύσκολο, και η χώρα μας καλείται να δώσει μεγάλες και δύσκολες μάχες.

Υποστήριξε ότι ”πηγαίνουμε απροετοίμαστοι και πολύ φοβάμαι ότι η κατάσταση εγκυμονεί πολλούς κινδύνους”

Στενοί συνεργάτες του κ. Καρατζαφέρη επισήμαιναν ότι η χθεσινή εικόνα της Βουλής, δικαίωσε με τον πλέον δραματικό τρόπο, την επιμονή του προέδρου του ΛΑΟΣ στις 4 προϋποθέσεις που είχε θέσει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την επιτυχία του δύσκολου εγχειρήματος της διάσωσης της πατρίδας, και τις οποίες επανέλαβε στην επιστολή του στον κ. Παπαδήμο.

”Πρώτη προϋπόθεση, είχε θέσει την ύπαρξη ασφαλούς ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, πριν από την έλευση της τρόικας. Η χθεσινή εικόνα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, οφείλεται σε αυτή ακριβώς την έλλειψη. Οι ευθύνες της παρούσας ηγεσίας που καθυστερεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία της διαδοχής, είναι τεράστιες” σημείωσε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Σε αναφορά για την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι ”προκαλούν θλίψη και μόνο θλίψη τα “αστεία” που ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής, ότι πρόκειται για δύο Κ.Ο. που η μία αντιμάχεται την άλλη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε