Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν”

Καρατζαφέρης: “Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν”

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι το δημοψήφισμα θα βάλει τη χώρα σε απραξία για πολύ καιρό και αυτό θα είναι καταστροφικό.

“Δεν υπάρχει χρόνος. Αυτό που χρειάζεται στην κατάσταση και τον χρόνο που βρισκόμαστε τώρα είναι να δείξουν οι πολιτικοί ηγέτες ωριμότητα”, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τόνισε ότι χρειαζόμαστε άμεσα λύση και πρέπει κάποιοι να σοβαρευτούν. “Η χώρα χάνεται και ημείς άδωμεν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι πρέπει “να πάμε στις Βρυξέλλες και επιτέλους να μιλήσουμε. Να τους εξηγήσουμε το τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στις Βρυξέλλες και να μένουμε άφωνοι, όπως οι κύριοι Παπανδρέου και Σαμαράς”.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι “πρέπει να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά κάποιοι που αισθάνθηκαν την ανάγκη να αφήσουν αργά τα δάκρυά τους”. Είπε ακόμη ότι “μια σπίθα μας χώριζε από τα χειρότερα και συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον”.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις επισήμανε την ανάγκη να προστατευθεί ο θεσμός της προεδρίας της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να προστατευθεί ο θεσμός γιατί “μπορεί κάποια στιγμή να αναζητούμε μια άγκυρα, ένα λιμάνι να ακουμπήσουμε και να μην υπάρχει.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης θα ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συντονιστεί η αντιπολίτευση αυτές τις κρίσιμες στιγμές, με στόχο την προκήρυξη εκλογών, ή τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει, κεκλεισμένων των θυρών, η Κ.Ο. του ΛΑΟΣ στη Βουλή με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας: «Η κυβέρνηση σύρεται σε κάλπες, αλλά εκλογών»

Χάνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία η κυβέρνηση – Ανεξάρτητη η Μ. Αποστολάκη – Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ζήτησε η Β. Παπανδρέου

Σαμαράς: θα εμποδίσω πάση θυσία το δημοψήφισμα

Στήνουν κάλπες για δημοψήφισμα – Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο πρωθυπουργός – «Πάγωσε» την Ευρώπη η πρωτοβουλία Παπανδρέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ

“Στον αέρα” για τρεις μήνες η Ελλάδα

Ένα δημοψήφισμα δεκάδες τα ερωτήματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε