Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της Μέρκελ

Θέμα οι γερμανικές αποζημιώσεις, ένα θέμα που έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όμως ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε και πολλοί βουλευτές βρέθηκαν στη Βουλή για τη συζήτηση.

Τα άδεια έδρανα προκάλεσαν την οργή του Γ. Καρατζαφέρη που έκανε λόγο για ντροπή, καυτηριάζοντας μάλιστα με σκληρές εκφράσεις τη στάση τόσο της κυβέρνησης όσο κ,αι εκείνων που προτίμησαν να απουσιάσουν

“Ντροπή στον πρωθυπουργό που δεν έρχεται να απαντήσει. Που φθάσαμε; Εδώ δεν είναι επιτροπάτο, είναι χαλίφηδες που τρέμουν και κρύβονται μπροστά στην οργή της κ. Μέρκελ;” αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος.

Με βάση τους υπολογισμούς όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ οι οφειλές της Γερμανίας είναι 168 δισεκατομμύρια ευρώ πλέον τόκων. “
“Είναι δυνατόν σήμερα η Ελλάδα να φοβάται να τα διεκδικήσει; Είναι δυνατόν μόνο η Ελλάδα να μην παίρνει λεφτά ;” συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για δειλία. Πρέπει κάποιος να ορθώσει ανάστημα και να μην κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της κ. Μέρκελ, κατέληξε.

“Το θέμα δεν κλείνει” απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης και συμπλήρωσε πως “πρέπει κάποια στιγμή και αυτό το κοινοβούλιο και στο μέλλον να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε