Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: Μεταξύ γ’ και δ’ δόσης θα βρεθούν σε αδιέξοδο

“Οδηγούμαστε σε εκλογές με εκβιαστικά διλήμματα και είναι ανάγκη να πάμε σε εθνικό διάλογο γιατί μέχρι το Πάσχα αυτή η κυβέρνηση μεταξύ τρίτης και τέταρτης δόσης θα βρεθεί σε αδιέξοδο”.

Τα παραπάνω επισήμανε σήμερα από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν “χαστούκι” σε Παπανδρέου, Σαμαρά.

Όσον αφορά το ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές είναι καλύτερα και θα βελτιωθούν περαιτέρω στις δύο εβδομάδες που απομένουν.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι θα πάμε αναγκαστικά σε οικουμενική κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου και ότι δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές , γιατί μέχρι τις 4 Απριλίου οι εκλογές διεξάγονται με λίστα.

Αυτό, σημείωσε μπορεί να βολεύει όλους, αλλά δυσκολεύει το ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι , “το πολιτικό σύστημα καμώνεται ότι δεν έχει γνώση του κλίματος καταχνιάς εθνικής, κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που υπάρχει. Πίσω από την ομίχλη και την καταχνιά, τόνισε, ολοχεύουν τεράστιοι εθνικοί κίνδυνοι για την πατρίδα. Ανησυχώ, είπε χαρακτηριστικά, για το φόβο ενός πιθανού ακρωτηριασμού στο μέλλον της χώρας, βόρεια και ανατολικά. Δώσαμε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας στον Γκρουέφσκι, δεχθήκαμε το όνομα “Μακεδονία – Βαρντάσκα” υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σχετικά με τη νέα επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, σχολίασε ότι έρχεται και τα παίρνει όλα και δεν δίνει τίποτα. Η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, ανέφερε, είναι γεγονός, και απορώ πως η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό έναν πρώην υπουργό των Εξωτερικών και έμπειρα στελέχη όπως ο Π. Μολυβιάτης δεν έχει συνειδητοποιήσει τι γίνεται.

Ακόμη, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι κυβέρνηση και Ερντογάν έχουν συμφωνήσει στην κατάργηση των 12 μιλίων και πάμε, όπως, είπε, σε μια μέση απόσταση. Η Τουρκία πέτυχε αυτό που ήθελε, σχολίασε.

Τέλος, έκανε και μια αναφορά στο θέμα του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, υπογραμμίζοντας ότι ενώ μιλάμε για σκάνδαλο στο Βατοπέδι, όταν το δημόσιο έδωσε στην ιερά μονή εκτάσεις, στο θέμα του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, το δημόσιο δίνει περιουσία του Πολεμικού Ναυτικού και 80 εκατομμύρια πριμ. Πρόκειται, είπε ο κ. Καρατζαφέρης, για το μεγαλύτερο ισλαμικό κέντρο στην Ευρώπη. “Πού θα ανήκει;” αναρωτήθηκε.” Στους σιήτες ή τους σουνίτες; Θα μεταφέρουμε τη Βαγδάτη εδώ”;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε