Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: να μπορούν οι πολίτες να πυροβολούν τους ληστές

Καρατζαφέρης: να μπορούν οι πολίτες να πυροβολούν τους ληστές

Αυτοδικία και μάλιστα με τη χρήση όπλων ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ως μέτρο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας

Ο Γιώργος Κρατζαφέρης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για την εγκληματικότητα είπε χαρακτηριστικά πως “πρέπει να αλλάξει ο νόμος, όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου, να μπορείς να τον πυροβολείς.”

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως πρέπει να αλλάξει και ο αντίστοιχος νόμος για τους αστυνομικούς ώστε να γίνει πιο εύκολη η χρήση όπλου και από αυτούς, ώστε “να μην περιμένει ο αστυνομικός να τραβηξει πρώτα ο ληστής το όπλο”, όπως ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προέτρεψε μάλιστα τον κ. Χρυσοχοιδη στο θέμα των λαθρομεταναστών να χρησιμοποιήσει τα άδεια στρατόπεδα για τη στέγασή τους, και δήλωσε πως θα πρεπει να σιτίζεται μόνο όποιος θα έχει κάποια εργασία και θα παράγει:
“Βάλτους μέσα σε άδεια στρατόπεδα και να τρώει μόνο όποιος παράγει. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι θα μπαίνει σε στρατόπεδο αν έρθει εδώ και θα τρώει μόνο αν κάνει κάποια δουλειά για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα” είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια στράφηκε κατά του προέδρου της Ν.Δ. αναφέροντας πως “Δεν θα πληρώνουμε για πάντα δήλωσε το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα.”

Ψυχραιμία συνέστισε από την πλευρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη:
“Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να εκπέμπουμε μηνύματα ψυχραιμίας και σταθερότητας. Δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε η αυτοδικία ούτε ο φόβος και ο τρόμος”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε