Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο μου”

Ξεκαθαρίζει πάντως οτι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ποτέ!

Ο κ. Σαμαράς «φοβάται το αρχείο μου -πρέπει να ξέρετε πως διαθέτω φοβερό αρχείο- αν και όταν ήταν να γίνει αρχηγός της ΝΔ συναντηθήκαμε και του είπα ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να βγάλω το αρχείο, ούτε τώρα ούτε ποτέ» λέει ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι πρόκειται «για οπτικό υλικό, για βίντεο» και προσθέτει: «Δεν το έβγαλα και δεν θα το βγάλω ποτέ. Το θεωρώ χτύπημα κάτω από το τραπέζι. Και τήρησα τον λόγο μου. Αντίθετα, εκείνος υπήρξε από ένα σημείο και μετά εξαιρετικά επιθετικός απέναντί μου».

Ο Γ.Καρατζαφέρης σχολιάζει επίσης με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο τη δήλωση του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ότι δεν συνομιλεί με τα άκρα, εννοώντας το ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του.

«Ο κ. Καραμανλής όλες τις στιγμές αρνήθηκε τον διάλογο. Και γι’ αυτό βρίσκεται σε αυτήν την οικτρά κατάσταση που βρίσκεται, απομονωμένος στη Ραφήνα. Τον διάλογο εγώ πάντα τον επεδίωκα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος του διαλόγου μπορεί να είναι των άκρων» λέει ο Γ.Καρατζαφέρης.

Ερωτηθείς γιατί δεν επιχειρεί να συναντήσει τον κ. Καραμανλή, ο Γ.Καρατζαφέρης απαντά: «Πιστεύω ότι ο κ. Καραμανλής, σε αυτήν την απομόνωση που έχει διαλέξει, ίσως να μην έχει καμία όρεξη να αντιμετωπίσει την εξαιρετικά σκληρή πραγματικότητα. Η χώρα σήμερα πληγώνεται, βάλλεται, προσβάλλεται βαναύσως και χυδαίως, επειδή ο κ. Καραμανλής της φόρτωσε 130 δισ. χρέος σε 5,5 χρόνια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε