Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρατζαφέρης προς Βενιζέλο: Μπορείς να πουλήσεις άμμο στους βεδουίνους…

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Για ακόμη μια φορά, μια ατάκα του προέδρου του ΛΑΟΣ κλέβει την παράσταση! “Μπορείς να πουλήσεις άμμο στους βεδουίνους και ψυγεία στους Εσκιμώους” είπε στον Ευ. Βενιζέλο, όταν εκείνος τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Ο υπουργός Οικονομικών είχε τηλεφωνικές επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, όπου αποφασίστηκε το “κούρεμα” του ελληνικού χρέους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, στην συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν έχει απορίες τεχνικής φύσεως σχετικά με την απόφαση των Βρυξελλών.

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε διευκρινίσεις όσον αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά και για τη διασφάλιση των ασφαλιστικών ταμείων, δυο θέματα τα οποία ακόμα, όπως είπε, δεν έχουν ρυθμιστεί απολύτως και δεν υπάρχει τελική απόφαση.

Ο κ. Βενιζέλος έδωσε τις σχετικές διευκρινίσεις και σύμφωνα με πληροφορίες η σύντομη συζήτηση περιορίστηκε σε τεχνικά και όχι πολιτικά ζητήματα.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ.Βενιζέλος με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη για περαιτέρω ενημέρωση, ο δεύτερος είπε ότι δεν την χρειάζεται.

“Σε είδα το απόγευμα, και μου αρκεί. Πείσθηκα για μια ακόμη φορά ότι μπορείς να πουλήσεις άμμο στους βεδουίνους και ψυγεία στους Εσκιμώους”, είπε ο κ. Καρατζαφέρης στον υπουργό, σύμφωνα με τον στενό του συνεργάτη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε ακόμη τη ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Φώτη Κουβέλη.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: ”Να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία”

Καρατζαφέρης: “Ο πρωθυπουργός είναι πολιτικά δόλιος”

Καμία απάντηση για τις γκρίζες ζώνες της απόφασης για ταμεία και τράπεζες

Μας κούρεψαν 100 δις ευρώ χρέους – Μας ψαλίδισαν την εθνική κυριαρχία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε