Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Καρατζαφέρης σε Σαμαρά: “Μην υπογράψεις!”

Με αιχμές εναντίον των κυρίων Βορίδη και Γεωργιάδη ότι έπαθαν… vertigo αλλά και με μια έκκληση στον κ. Σαμαρά να μην δεσμευθεί ενυπόγραφα εμφανίστηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης.

Να μην υπογράψει την επιστολή την οποία αξιώνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι στο πλαίσιο της απαίτησής τους για παροχή έγγραφων εγγυήσεων από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, καλεί τον Πρόεδρο της ΝΔ, ο Γ.Καρατζαφέρης.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης έπαθαν vertigo, σχολιάζοντας την απόφαση των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ να διαφοροποιηθούν από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

“Τα προβλήματα άρχισαν όταν υπουργοποιήθηκαν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης” είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 και πρόσθεσε: “Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλλε κάποια άλλη πολιτική ή να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους…”.

Στο ερώτημα αν έχει ζητήσει από τους δύο πρώην βουλευτές να παραιτηθούν από το βουλευτικό αξίωμα και να παραδώσουν την έδρα τους στο ΛΑΟΣ απάντησε: “Δε ζήτησα τίποτα από κανένα”.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι δεν φοβάται την χρεοκοπία. “Μην εκβιάζουμε τους Έλληνες”, συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Reuters: Υπογράφει σήμερα ο Σαμαράς για το δάνειο

 

ΗΠΑ: Στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου

Μόντι προς Ελλάδα: Κάντε κυβέρνηση τεχνοκρατών, όχι εκλογές

Διαμαντοπούλου: “Οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε