Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Τους ανέδειξα κι έφυγαν στην πρώτη τρικυμία” – Οι νέες συνεργασίες

Καρατζαφέρης: “Τους ανέδειξα κι έφυγαν στην πρώτη τρικυμία” – Οι νέες συνεργασίες

Τη θέση του υπέρ της προσέγγισης της Ελλάδος με τη Ρωσία θεωρεί ότι «πληρώνει» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, που τον οδήγησε εκτός Βουλής.

Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του (Flash) η πρότασή του να προσεγγίσει η χώρα τη Ρωσία «να αντλήσουμε κεφάλαια, να δώσουμε το Νεώριο ως βάση της, όλα αυτά τους ενοχλούν. Και υπήρχε μία προγραφή δική μου, “‘κόφτο, έξω απ΄ το παιχνίδι”».

Επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον «χρήσιμο εργαλείο που έχει ξαναπαίξει αυτό το ρόλο εξ άλλου τότε, το ’93, με τον Μητσοτάκη», ενώ κατηγόρησε κι ορισμένα από τα στελέχη του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στην ΝΔ, λέγοντας ότι πρόκειται για «κάποια παιδιά δικά μου, που δεν είχαν αντοχές. Όσο τους οδηγούσα από νίκη σε νίκη και από αξίωμα σε αξίωμα ήταν καλά. Ε, στην πρώτη τρικυμία το έβαλαν στα πόδια».

Στο μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΛΑΟΣ με το “Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα”, το οποίο θεωρείται το κόμμα αποστράτων.

Ο πρόεδρος του Ε.Ρ.Κ. Π. Καρδαμίτσης επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, συνοδευόμενος από συνεργάτες του προκειμένου να του ανακοινώσουν την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε του κόμματος, να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑΟΣ σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Επίσης, την προσχώρησή τους στις τάξεις του ΛΑΟΣ και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της ΝΔ, ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την προσχώρηση του Σπύρου Ταμήλια καθώς και της Ελισάβετ Τσάρου-Σωτηροπούλου.

Ο κ.Ταμήλιας θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής και η κ. Σωτηροπούλου στο Επικρατείας.

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τις τάξεις, αλλά και τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης, στις τάξεις του ΛΑΟΣ. προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, Πρόεδρος της ΚΑΕ-ΑΕΚ και ο καθηγητής Καλών Τεχνών Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, ο οποίος θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε