Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καρτζαφέρης: Ζητά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Καρτζαφέρης: Ζητά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, συζήτηση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τονίζει την ανάγκη να παρασχεθούν διευκρινήσεις ως προς το ζήτημα της μόνιμης τοποθέτησης Επιτρόπων σε Υπουργεία.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών επικαλούμενος δήλωση του Γάλλου Προέδρου, που όπως αναφέρει ο ίδιος, “επισημαίνει το δημοκρατικό έλλειμμα που δημιουργείται από την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας”.

“Η Ελλάδα αντέχει τη φτώχεια και την άντεξε στο παρελθόν, δεν αντέχει όμως τη δουλεία» σημείωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή τις διεργασίες στην ΕΕ εν όψει της συνόδου κορυφής την Τετάρτη και προανήγγειλε ότι θα ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

“Πριν από μία εβδομάδα, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχα πει τη φράση “Ή με την Ευρώπη και δουλεία ή μόνοι μας και φτωχοί”. Δεν πίστευα ότι θα γινόταν πραγματικότητα αυτό τόσο σύντομα”, τόνισε.

“Αποφασίστηκε από την Ευρώπη, η δουλεία”, πρόσεθε. Και συνέχισε: “Νομίζω ότι πρώτον δεν συνάδει με το Σύνταγμα της χώρας αλλά ούτε και με το φρόνημα των Ελλήνων”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε