Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρχιμάκης: Τυχοδιώκτης είναι ο Σαμαράς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Ο κ. Σαμαράς, έχει επιλέξει να τζογάρει στη χρεοκοπία της χώρας» ήταν η απάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, του επιστρέφονται αυτούσιοι», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, σχολιάζοντας την ομιλία Σαμαρά στην Κο της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «δεν είναι επικίνδυνο και τυχοδιωκτικό να δίνεις ρόλο και λόγο στους πολίτες».

«Η σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Ο κ. Σαμαράς, έχει επιλέξει να τζογάρει στη χρεοκοπία της χώρας. Ο ελληνικός λαός δεν θα του κάνει τη χάρη», τονίζει.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «επικίνδυνη και τυχοδιωκτική» την στάση του κ. Σαμαρά και της ΝΔ εδώ και δύο χρόνια, επικρίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις «εγκληματικές τους πολιτικές που έφεραν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας» και προσθέτει ότι αντί η ΝΔ να απολογηθεί για αυτές τις πολιτικές «πετροβολά συνεχώς την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την σωτηρία της χώρας».

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης κάλεσε επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει στο αν συμφωνεί ή όχι με την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, «με την απαλλαγή της χώρας και του ελληνικού λαού από το βάρος των 100 δισεκατομμυρίων του χρέους» και αν έχει κάποια άλλη ρεαλιστική πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Τυχοδιώκτης ο Παπανδρέου- Όχι στο δημοψήφισμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε