Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κασιδιάρης: “Μωρές παρθένες” Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου

Κασιδιάρης: “Μωρές παρθένες” Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου

Με φωνές και ειρωνικά ξεσπάσματα κατά της κυβέρνησης συνεργασίας μίλησε στη Βουλή ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσης Αυγής.

“Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες. Δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας; Το ίδιο και για τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Διώτη και Καπελέρη…” Αυτά και άλλα πολλά είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αναφερόμενος στην υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”.

“Δεν ξέρει το κράτος πως προφυλακίζονται οι εγκληματίες…; Τους πιέζεις… να μαρτυρήσουν. Στη χώρα μας οι λειτουργοί έχουν ξεφτιλίσει τους θεσμούς” είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: “Η τετράδα της διαφθοράς κοιμάται ήσυχη και την ίδια στιγμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, αίρεται η ασυλία τους…”

Ο Η. Κασιδιάρης ρώτησε “γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;” για να πάρει την απάντηση απο τον υπουργό Αιγίου Κ. Μουσουρούλη οτι έχει ήδη ζητηθεί.

“Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας… Ποιός καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!” απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του είπε: “Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια, ότι έχουμε καθαρά χέρια. Εχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση”!

Σε ειρωνικό ύφος συνέχισε: “Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει αυτό το ειδικό βάρος αλλά ο Φώτιος Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς”…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Παπακωνσταντίνου: Έχασα το πρωτότυπο CD της λίστας Λαγκάρντ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε