Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κατάσχεση στο ξενοδοχείο της Ζαρούλια για χρέη στο Δημόσιο

Κατάσχεση στο ξενοδοχείο της Ζαρούλια για χρέη στο Δημόσιο

Κατασχετήριο για χρέη στο Δημόσιο, ύψους 36.000 ευρώ, έβαλε η εφορία στo ξενοδοχείο «New Dream», το οποίο ανήκει στη σύζυγο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού του μισού κτιρίου που στεγάζει το ξενοδοχείο με τιμή πρώτης προσφοράς 169.000 ευρώ.

Η διαχειρίστρια εταιρεία «Λυδία ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ» στην οποία ανήκει το κτίριο, με βασικούς μετόχους τη σύζυγο του κ. Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, και τον αδελφό της, χρωστάει στο Δημόσιο το ποσό των 36.000 ευρώ.

Ωστόσο παρά τις προειδοποιήσεις της εφορίας, η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια δεν τακτοποίησε τη φορολογική της εκκρεμότητα.

Σύμφωνα με αρμόδιους παράγοντες, είναι απορίας άξιο πώς η «Λυδία» αδυνατεί να εξοφλήσει τα χρέη απο βεβαιωμένους φόρους όταν σύμφωνα με τους ισολογισμούς της, έχει κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο και μάλιστα μοιράζει και μέρισμα στους μετόχους.

Πέραν των κατασχέσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι οι ελεγκτικές αρχές διενεργούν ελέγχους τόσο στις φορολογικές δηλώσεις της εταιρείας «Λυδία» όσο και στις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Ζαρούλια και της αντιπροέδρου Ελένης Ζαρούλια, καθώς υπάρχουν υποψίες για απόκρυψη εισοδήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Συμβούλιο της Ευρώπης αποδέχτηκε την Ελένη Ζαρούλια

 

Που διαθέτει τα χρήματά της η Χρυσή Αυγή; Η κα Ζαρούλια πάντως στα …αδέσποτα ζώα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε