Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατσέλη: Η Ελλάδα καθίσταται κράτος περιορισμένης κυριαρχίας

Κατσέλη: Η Ελλάδα καθίσταται κράτος περιορισμένης κυριαρχίας

Ο κυρίαρχος λαός σημειώνει η κα Κατσέλη, «πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά για ανατρέψει την πολιτική των τετελεσμένων που υπαγορεύουν οι δανειστές μας και υιοθετεί ερήμην του η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη».

«Ούτε οι δυνάμεις της ναζιστικής κατοχής δεν επέβαλαν στις κυβερνήσεις Κουίσλιγκ τέτοιους όρους πλήρους υποταγής, εξάρτησης και εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας όπως αυτούς που περιλαμβάνονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση» αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λ. Κατσέλη.

Όπως υπογραμμίζει, η θεσμοθέτηση αυτόματου μηχανισμού περικοπής δαπανών, η θέσπιση ειδικού λογαριασμού από τον οποίο θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνον οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας, ο έλεγχος από τις Βρυξέλλες της διάθεσης των πόρων του ΕΣΠΑ καθώς και η πρόβλεψη να μην υπάρχει καμία αλλαγή στην οικονομική πολιτική κατά τα επόμενα χρόνια αν οι αλλαγές δεν τύχουν της έγκρισης της Τρόικας, «καθιστούν την Ελλάδα κράτος περιορισμένης κυριαρχίας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε