Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κεντροαριστερά: Κάλεσμα Μπουτάρη για μαζική συμμετοχή στον δεύτερο γύρο εκλογών

Κεντροαριστερά: Κάλεσμα Μπουτάρη για μαζική συμμετοχή στον δεύτερο γύρο εκλογών

Κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει την Κυριακή (19.11.2017) στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γιάννης Μπουτάρης καλεί «τον κόσμο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, να σηκωθεί ακόμη μια φορά από τον καναπέ και να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας, απέναντι στη χώρα, στο μέλλον της και στα παιδιά μας».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει, πως «είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αποφασίζοντας εμείς οι ίδιοι ποιοι πρέπει να μας κυβερνούν. Ειδικά όσον αφορά στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης, η χώρα μας τον έχει απόλυτη ανάγκη».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, «χρειαζόμαστε επειγόντως ανθρώπους μετριοπαθείς, που θα συνδράμουν στο να δημιουργηθεί μια κουλτούρα πολιτικής συναίνεσης, η οποία και θα γεφυρώνει το χάσμα των ιδεολογικών πόλων που σήμερα κυριαρχούν. Η Κεντροαριστερά και η αυριανή ηγεσία της είναι ιδανική ώστε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Προϋπόθεση όμως για κάτι τέτοιο είναι να βγει ενισχυμένη από την λαϊκή συμμετοχή»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις