Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κεντροαριστερά: Στον αέρα οι εκλογές!

Κεντροαριστερά
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ανυπέρβλητα μοιάζουν -τουλάχιστον προς το παρόν- τα εμπόδια που υπάρχουν στις εκλογές για την Κεντροαριστερά! Γιατί… τίποτα δεν είναι βεβαιο!

Το εγχείρημα για την Κεντροαριστερά μπορεί να ξεκίνησε με αμφιβολίες, ωστόσο έδειξε τελικά να έχει απήχηση. Τόσο σχετικά με τις (πολλές) υποψηφιότητες, όσο και με την δυναμική του. Κι αυτό διότι -δημοσκοπικά- ο νέος φορέας μοιάζει να ξεκινά… δυναμικά.

Όλα, όμως, είναι στον αέρα! Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τους υποψηφίους ή κάποια… υπόγεια κόντρα, αλλά με την… τεχνολογία!

Κεντροαριστερά… από Φλεβάρη;

Σε αμφιβολία, λοιπόν, θέτει την εκλογή αρχηγού της Κεντροαριστεράς η απάντηση της Vodafone. Της μοναδικής εταιρείας, δηλαδή, που έδειξε ενδιαφέρον.

Στην απαντητική επιστολή της στην επιτροπή Αλιβιζάτου, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σημειώνει ότι αναλαμβάνει μόνο την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, ενώ απαντά αρνητικά στην ψήφο εξ αποστάσεως.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία αναφέρει πως δεν θα προλάβει τις προθεσμίες (!), προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 5 και 12 Νοεμβρίου και προτείνει να στηθούν οι κάλπες στις 4 Φεβρουαρίου.

Επίσης εντυπωσιακό είναι ότι ζητάει ως αμοιβή 900.000 συν ΦΠΑ.

Την ενημέρωση έκανε, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος επισημαίνει ότι «αναμένει τις προσφορές των εταιρειών ΟΤΕ και WIND, προς τις οποίες έχει ήδη απευθυνθεί, ζητώντας τους να διευκρινίσουν αν μπορούν να εξασφαλίσουν τα ανωτέρω κατά τις υποδειχθείσες ημερομηνίες, δηλαδή στις 5 και 12 Νοεμβρίου 2017, και με ποιο κόστος».

Κεντροαριστερά

Οι εκλογές, λοιπόν, βρίσκονται σε οριακό σημείο και όλοι αναμένουν το τι μέλλει γενέσθαι για την διαδικασία…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις