Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κι άλλοι “κομμένοι” στα χνάρια του Φασούλα – Αποχωρήσεις και καρφιά

Πολλούς δυσαρεστημένους οι οποίοι δεν διστάζουν και να το εκφράζουν ανοικτά άφησε πίσω της η κατάρτιση των ψηφοδελτίων με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, ιδιαίτερα στην Αττική.

Η Ιπποκράτους δέχεται καθημερινά όλο και περισσότερα μηνύματα δυσαρέσκειας.

Χθες ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας και ο νομάρχης Δυτικής Αττικής εξέδωσαν δύο πολύ αιχμηρές ανακοινώσεις καταγγέλλοντας τη διαδικασία που ακολούθησε το κόμμα τους.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθήνας Γρ.Φελώνης καταγγέλλει τον αποκλεισμό του «αλλά και τον αποκλεισμό κάθε υποψηφίου για τις οκτώ θέσεις αντιπεριφερειαρχών Αττικής που είχε στηρίξει τον Βαγγέλη Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2007».

Πιστεύει ότι «έπρεπε να τοποθετηθεί μια υπάλληλος της Ιπποκράτους που θα είναι υποτακτική και βολική στους σχεδιασμούς του Αθεμπίγιο και των κάθε λογής επενδυτών» επισημαίνει. Η αιχμή είναι ευθεία για την κυρία Μαρία Καρακλιούμη.

«Μου ζήτησαν να κατέβω υποψήφιος με σταυρό και να με κάνουν πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ή θεματικό αντιπεριφερειάρχη. Ανάλογη πρόταση μάλιστα έκαναν και στον Π.Φασούλα.Τους έδωσα την απάντηση που τους άρμοζε, να απευθυνθούν στους θεσιθήρες συνομιλητές τους και στους υποτακτικούς τους. Επέλεξα την ελευθερία μου και την απεμπλοκή μου από ένα σύστημα που επιχειρεί να μας ακυρώσει, να μας ενοχοποιήσει και να μας πληγώσει» σημειώνει.

Οργισμένος και ο νομάρχης Δυτικής Αττικής Αρ. Αρκουδάρης.

«Πίστευα όλη αυτή την περίοδο ότι οι επιλογές θα γίνουν μέσα από αξιοκρατικά κριτήρια και από την αξιολόγηση της προσφοράς όλων μας. Δυστυχώς, διαψεύστηκα», αναφέρει.

«Παρά τις διαβεβαιώσεις υψηλόβαθμων στελεχών ότι θα είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, ύστερα από ανεξήγητες αναβολές έγινα δέκτης προσβλητικών συμπεριφορών και μιας αναιτιολόγητης απόφασης που υποβαθμίζει την πορεία, την προσφορά και τους αγώνες μου. Φαίνεται ότι ο ασφαλέστερος τρόπος ανάδειξης είναι η ένταξη στην αυλή κάποιου τοπικού κομματικού φεουδάρχη και ο συνεχής διαδρομισμός με τη σπίλωση της ιστορίας στελεχών.Εμένα ποτέ δεν μου ταίριαξαν τέτοιοι ρόλοι».

Και μέσα σε όλα αυτά χθες ο Π. Φασούλας ανακοίνωσε την στήριξή του στον Γιάννη Δημαρά.
Μάλιστα, χθες έξι σύμβουλοί του προσχώρησαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Δημαρά. Πρόκειται για τις κυρίες Ζωή Κεχαγιά, Κατερίνα Αναγνώστου, Σταυρούλα Καρύδη και τους κκ. Τ. Αβραμίδη, Δ. Παρασκευόπουλο και Δ. Βενέρη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε