Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΚΙΔΗΣΟ: Να ολοκληρωθούν άμεσα τις προετοιμασίες για την εκλογή ηγεσίας στην “κεντροαριστερά”

ΚΙΔΗΣΟ: Να ολοκληρωθούν άμεσα τις προετοιμασίες για την εκλογή ηγεσίας στην “κεντροαριστερά”

Δεν έχει… πολυαρέσει απ’ ότι φαίνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους για την δημιουργία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, η παράταση που ζητά η επιτροπή Αλιβιζάτου για την ανάδειξη της ηγεσίας.

Το ΚΙΔΗΣΟ με ανακοίνωσή του καλεί τον κ. Αλιβιζάτο να ολοκληρώσει γρήγορα τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία τους.

«Η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συνεδρίου της ΔΗΣΥ, πρέπει άμεσα να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης του επικεφαλής της ΔΗΣΥ, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας».

Επίσης το Κίνημα επισημαίνει ότι για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, που δεν εμπίπτει στην εντολή του Συνεδρίου προς την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, την ευθύνη έχουν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν στη ΔΗΣΥ.

«Η όποια μελλοντική μετεξέλιξη της προοδευτικής παράταξης, δεν είναι παρά υπόθεση του συνόλου των μελών των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν καθώς και όλων εκείνων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής και θα δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους στις δράσεις της. Οι διαθέσεις, οι προθέσεις και οι στοχεύσεις του καθενός μας, δεν μπορούν να αποτελούν δεσμεύσεις της παράταξης προς τον Ελληνικό λαό», αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις