Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κικίλιας: Κουρουμπλή παραιτήσου τώρα!

Κικίλιας Κουρουμπλής

Την παραίτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή ζητά επιτακτικά η Νέα Δημοκρατία. Γι’ αυτό tweetαρε ξανά και ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας.

Δεν έχει τέλος η κόντρα. Νέα Δημοκρατία και Παναγιώτης Κουρουμπλής ανταλλάσσουν πυρά με κάθε ευκαιρία. Αφορμή, τι άλλο, η πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό και η διαχείριση της υπόθεσης με τη ρύπανση από το Αγία Ζώνη ΙΙ. Νέα πυρά εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Το πρωί της Πέμπτης (21.09.2017) ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ζήτησε ξανά, μέσω twitter, την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας.

«Σαρωνικός μαζούτ στο μαζούτ, Κουρουμπλής ψέμα στο ψέμα. Κολλημένοι στις καρέκλες, χασκογελάνε με τους Έλληνες. Παραιτήσου τώρα!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

Και ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις δηλώσεις της εκπροσώπου του EMSA σχετικά με το πότε ζητήθηκε η συνδρομή του Μηχανισμού για την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας.

«Μετά την σημερινή επιβεβαίωση της Εκπροσώπου Τύπου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας (ΕΜSA), κυρίας Russeva, ότι η Κυβέρνηση έστειλε το αίτημα συνδρομής το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Κουρουμπλής είναι ψεύτης με σφραγίδα και αναμένουμε την παραίτησή του», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις