Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κίνημα διαγραφέντων υπό τον Καμμένο; Ετοιμάζει ιδρυτική διακήρυξη

Πολύ κοντά σε ένα νέο πολιτικό σχηματισμό οδηγούν οι εξελίξεις στον χώρο δεξιάς, λαϊκής και μη αφού όπως όλα δείχνουν οι διαγραφέντες συσπειρώνονται και από την συνάντηση που θα γίνει αύριο θα βγούν ειδήσεις.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τα λεγόμενα του ανεξάρτητου βουλευτή Πάνου Καμμένου. Μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε πικραμένος με την στάση της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τώρα που θα πάει ο κ. Βορίδης στη ΝΔ μπορούν να συλλαμβάνουν και τους κομμουνιστές και να τους βάζουν σε θαλάμους αερίων.”

Ο κ. Καμμένος είπε ότι εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να εκφράσει αυτά που οι πολίτες πιστεύουν. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ζήτησε από τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας του στο ιντερνετ να πουν τι θα ήθελαν να περιέχει μια ιδρυτική διακήρυξη.

“Εγώ δεν έχω το ψώνιο να γίνω αρχηγός”, είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ηγηθεί. Πρόσθεσε ότι με τους 22 διαγραφέντες “επι χρόνια είμαστε μαζί θα κάνουμε μια προσπάθεια εκεί που συμφωνούμε να είμαστε μαζί. Αν αυτό σημάνει ότι θα είναι ένα κίνημα θα φανεί. Αύριο θα βρεθούμε όλοι μαζί θα κουβεντιάσουμε.”

Ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε η κίνηση αυτή να κατέβει στις επόμενες εκλογές. “Μάκαρι να γίνουν εκλογές σύντομα”, είπε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι είχε διαφωνήσει εξ’ αρχής με την κυβέρνηση Παπαδήμου.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Στην λεωφόρο Συγγρού πάντως οι επιτελείς γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά, λένε ότι αυτό που επιλέγεται είναι η φυγή προς τα εμπρός με περιοδείες του προέδρου της ΝΔ για την συσπείρωση της βάσης αλλά και να προσπαθήσει να πείσει τους ψηφοφόρους πως όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί το τελευταίο διάστημα ήταν σωστές.

Θεωρείται επίσης επίδειξη δύναμης από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά τα όσα είπε στην συνεδρίαση με τις νομαρχιακές: “Είχα να επιλέξω ανάμεσα στην αμφίβολη σωτηρία και στην ακραία χρεοκοπία. Πολλοί νόμιζαν ότι δεν θα το κάνω ωστόσο αν δεν το έκανα θα ήμουν εγκλωβισμένος και τότε τί σόι πρωθυπουργός θα είμαι την επόμενη ημέρα;”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγριεμένος ο Σαμαράς: “Θα βγάλω τις κουκούλες από τα καθάρματα”

Διαγραφέντες ΝΔ: “Δεν θα μείνουμε άπραγοι” – Τι ετοιμάζουν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε