weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Κίνημα υπέρ του…Γιώργου Παπανδρέου σε facebook και blog!

Κίνημα υπέρ του…Γιώργου Παπανδρέου σε facebook και blog! | Newsit.gr

Τα πάνω…κάτω φέρνει στο ΠΑΣΟΚ η πρωτοβουλία αγνώστων να φτιάξουν στο διαδίκτυο κίνημα που καλούν τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του κόμματος.

Έτσι κάποιοι αποφάσισαν να φτιάξουν ειδική σελίδα στο Facebook, αλλά ακόμη και ειδική σελίδα blog στην οποία μαζεύουν…υπογραφές.

Μάλιστα έχουν ανεβάσει και ολόκληρο κείμενο που γράφουν:

“Για την ενότητα της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης – Κίνημα μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ

Για να ακουστεί η γνώμη των μελών και φίλων ενός ΠΑΣΟΚ που πριν λίγα χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα να ανοίξει τις πόρτες του. Για να ακουστεί η φωνή της κοινής λογικής ανεπηρέαστη από την δηλητηριώδη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Με αντίθεση στους μηχανισμούς που αδιαφορούν για την κοινωνία και παρασύρουν σε αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια. Με αντίσταση στα κυκλώματα οργανωμένης διαφθοράς που θέλουν να μονοπωλούν την ενημέρωση, να υπαγορεύουν χρονοδιαγράμματα και να προεξοφλούν ηγεσίες. Πιστεύοντας ότι οφείλουμε να αντισταθούμε στα χρονοδιαγράμματα των αγορών που σπρώχνουν στο περιθώριο τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εκτιμώντας ότι μελλοντική προοπτική θα έχουμε μόνο αν καταφέρουμε να ενώσουμε συντονισμένα τις δυνάμεις μας με τα προοδευτικά κινήματα της Ευρώπης. Για να παλέψουμε υπέρ των χρήσιμων μεταρρυθμίσεων, ενάντια στις προτεραιότητες της ευρωπαϊκής συντηρητικής πλειοψηφίας.

Για να έχουν οι πολίτες φωνή. Ενάντια στο λαϊκισμό, την ακροδεξιά, τον εφαρμοσμένο κυνισμό. Για τα δικαιώματα που δεν πρέπει να ξεχαστούν. Για να παραμείνει ισχυρή η δημοκρατική παράταξη. Δεν αισθανόμαστε βολικά με μια αποστασιοποιημένη αδιαφορία. Δεν αποτελεί λύση για μας η επιλογή μιας εύκολης διαμαρτυρίας χωρίς κόστος κι αντίκρισμα.

Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκύρια για την Ελλάδα και τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο εμείς επιλέγουμε αυτόν που απέδειξε ότι βάζει το κοινό όφελος πάνω από το ατομικό συμφέρον. Για μας, υπάρχει μόνο ένας εγγυητής. Αυτός που τόλμησε να πει στην Μέρκελ και τον Σαρκοζύ ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να έχει γνώμη. Που τη στιγμή των δύσκολων επίλογων δεν έλαβε υπόψη το πολιτικό κόστος. Που λοιδορήθηκε όσο κανείς επειδή δεν υπάκουσε στους εκφραστές των συμφερόντων. Που έδωσε στο ΠΑΣΟΚ το πιο δημοκρατικό καταστατικό από όλα τα ευρωπαϊκά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. Που θεσμοθέτησε την εκλογή Προέδρου από τη βάση. Που τόλμησε να πει πως πρέπει συνέχεια να μαθαίνουμε, πως δεν τα ξέρουμε όλα. Που μπορεί να εκπροσωπήσει όσο κανείς την Ελλάδα στους προοδευτικούς του κόσμου. Που σέβεται τη διαφορετικότητα.

Για να έχουμε μια μεγάλη πολυσυλλεκτική δημοκρατική παράταξη, ένας είναι εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Για να προχωρήσουμε σε ένα ριζοσπαστικό καταστατικό Συνέδριο για τη δεύτερη μεγάλη ανασυγκρότηση, ένας είναι εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Για να πορευτούμε σε ένα ουσιαστικό θεσμοθετημένο διάλογο των διαφορετικών μας τάσεων ένας είναι ο εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Για να προωθήσουμε τη μεγάλη αλλαγή του πολιτικού συστήματος ένας είναι ο εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Αυτός που επέλεξαν δυο φορές εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και φίλοι. Που έδωσε στο ΠΑΣΟΚ μια πρωτόγνωρη νίκη, που έδωσε για την χώρα την πιο σκληρή μάχη. Που επί δύο χρόνια έβαλε τα θεμέλια για μεταρρυθμίσεις που κανείς άλλος δεν τόλμησε να ξεκινήσει. Ο ηγέτης που κάθε μέρα που περνά δικαιώνεται όλο και περισσότερο.

Υπογράψτε στο: http://www.ipetitions.com/petition/kinisigap/

Συμμετέχετε στη καμπάνια στο Facebook: http://www.facebook.com/kinisi.gap

Το μπλογκ της κίνησης: http://kinisigap.wordpress.com/


Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κείμενο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και το σχετικό blog στο οποίο παραπέμπει, με την υπογραφή «Κίνηση φίλων ΓΑΠ», καθώς και η σελίδα οικονομικών προσφορών σε δολάρια (!), στην οποία στην συνέχεια σε οδηγεί, για την οικονομική ενίσχυση του blog, αλλά με το παραπλανητικό τίτλο «Κίνηση ΓΑΠ», προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του, Γιώργο Α. Παπανδρέου, και ήδη όλη αυτή η απάτη ερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και καταγγελίες πολιτών.»

Τα σχόλια…δικά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

18 Μαρτίου, από τη βάση και με κάλπη θα εκλεγεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Καστανίδης κάνει τους διαγραφέντες… κόμμα!

Η κίνηση των 7 «λοχαγών» του ΠΑΣΟΚ – Ζητούν νέο πρόεδρο μέσω συνεδρίου

Και επισήμως υποψήφιος ο Παπουτσής – Θέλει εκλογή από τη βάση

O Πάγκαλος, ο Ραγκούσης, η παρέμβαση και οι υποψήφιοι Πρόεδροι

 

#TAGS MM