Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΚΚΕ: Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα

ΚΚΕ: Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα

Επιμένει στις πρόωρες εκλογές ο Περισσός και ζητά από τους πολίτες να μην «υποκύψουν στον εκβιασμό».

«Λαϊκή οργάνωση παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας», ζητά μέσω ανακοίνωσης το Κομμουνιστικό Κόμμα, καλώντας τους ψηφοφόρους που ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να συμπορευτούν με το ΚΚΕ. «Να αντεπιτεθούμε με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».

«Ο λαός έχει μόνο να χάσει και από τις όποιες αλλαγές γίνουν στο ΠΑΣΟΚ ή από τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Η επιδίωξή τους είναι να ανακόψουν τη λαϊκή χειραφέτηση και να εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση.

Να καλλιεργήσουν ψεύτικες ελπίδες και κυρίως να τσακίσουν το ανερχόμενο λαϊκό κίνημα. Ο λαός να απορρίψει κάθε προσπάθεια των αστών πολιτικών να διαμορφώσουν σχήματα της λεγόμενης εθνικής συνεννόησης. Πρόκειται για σχεδιασμούς σφαγιασμού του λαού, στους οποίους πρωτοστατεί το ευρωενωσιακό κεφάλαιο, μαζί του και το ελληνικό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα σενάρια ανοιχτά – Του ζητούν να παραιτηθεί αλλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμα – Τι εισηγήσεις δέχεται – Σε λίγο το έκτακτο υπουργικό

Αλλάζει ρότα ο Σαμαράς

Εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή-Οργή βουλευτών

«Γιώργο πάρε πίσω το δημοψήφισμα» – «Όχι Βαγγέλη έχω πάρει τις αποφάσεις μου»

Εθνική ταπείνωση στις Κάννες – Εκείνοι μιλούσαν, εκείνος άκουγε – Όλοι οι διάλογοι

Ρήγμα στην Κυβέρνηση – Οι εξελίξεις ακυρώνουν το δημοψήφισμα στις 4 Δεκεμβρίου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε