Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κλήρωσε αυτοκίνητα στην Βουλή

Νέους ιδιοκτήτες απέκτησαν σήμερα περίπου 100 βουλευτικά αυτοκίνητα.
Μετά από κλήρωση που έγινε νωρίς το μεσημέρι στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, οι νέοι βουλευτές πήραν στην κατοχή τους τις λιμουζίνες των συναδέλφων τους που δεν επανεξελέγησαν.
Τυχεροί ή… άτυχοι; Όπως το δει κανείς…!
Τυχεροί σίγουρα μπορούν να θεωρούνται όσοι τους έλαχε να αποκτήσουν ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο πρώην βουλευτή του λεκανοπεδίου της Αττικής. Τα «πρωτάκια» αλλά και οι «εθνοπατέρες» που επέστρεψαν στα έδρανα του Κοινοβουλίου που τους κλήρωσε όχημα συναδέλφου τους από την επαρχία, σίγουρα δεν πετούν από τη χαρά τους. Πρόκειται κυρίως για αυτοκίνητα ταλαιπωρημένα, που μετρούν χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τομέα της ασφάλειας… 
Ο Χρήστος Μαγκούφης (ΠΑΣΟΚ) από τα Τρίκαλα, για παράδειγμα, που μετά από 5 χρόνια απουσίας επέστρεψε στη Βουλή, από σήμερα είναι κάτοχος του αυτοκινήτου του πρώην υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Αντώνη Μπέζα, βουλευτή Θεσπρωτίας παρακαλώ…! Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τι… «λαχείο» κέρδισε, αν σκεφτείτε πόσα χιλιόμετρα είχε κάνει ο κ. Μπέζας προς και από την εκλογική του περιφέρεια…!
Να θυμίσουμε ότι τα αυτοκίνητα των εθνοπατέρων μας αγοράζονται, με τη μέθοδο του leasing, από τον Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου, δηλαδή από τα χρήματα του έλληνα φορολογουμένου και σε.. ακραίες περιπτώσεις που οι πρώην κάτοχοι τους, μέσα σε μία 3ετία έχουν υπερβεί τις 180.000 χλμ., προβλέπεται η δυνατότητα ανανέωσης τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε