Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόντρα Χρυσοχοϊδη – Μαρκογιαννάκη στη Βουλή για ΕΛΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Διαλύσατε το κράτος, κάντε την αυτοκριτική σας”, είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης…

…σε  Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Προκόπη Παυλόπουλο απαντώντας σε ερώτηση του Χρ. Μαρκογιαννάκη για διάλυση της Αντιτρομοκρατικής.

Είπε ότι η επιλογή των νέων στελεχών της υπηρεσίας έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια. «Μη με προκαλείτε. Μην αναφέρεστε στην κατάσταση της Αντιτρομοκρατικής» είπε πολλές φορές ο κ. Χρυσοχοίδης τονίζοντας ότι η Υπηρεσία θα αλλάξει και θα εργαστεί με νέο σχεδιασμό. Κάλεσε επίσης τα κόμματα σε συνεργασία για την αντιμετώπιση των φαινομένων τρομοκρατίας.

«Δεν δέχομαι μαθήματα πολιτικού ήθους» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Μαρκογιαννάκης και απορρίπτοντας τις κατηγορίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την κατάσταση στην ΕΛΑΣ επί Ν.Δ. και τόνισε πως η σύλληψη του κακοποιού Ριζάι είναι επιτυχία της αστυνομίας που παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση.

“Μη ξύνεστε στην γκλίστα του τσομπάνη” απάντησε ο Μ. Χρυσοχοίδης κατηγορώντας την προηγούμενη ηγεσία ότι καλιέργησε την αντίληψη ότι “δεξιά διοικεί την αστυνομία”. “Οι αστυνομικοί τώρα αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι” πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία για τη σύλληψη του Ριζάι έδωσαν από το βήμα της Βουλής ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε