Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής: Έφαγε με “γαλάζια” στελέχη

Κώστας Καραμανλής: Έφαγε με “γαλάζια” στελέχη

Την Παρασκευή (15.09.2017) ο Κώστας Καραμανλής ταξίδεψε στα πάτρια εδάφη του τη Βόρεια Ελλάδα για τη ΔΕΘ. Εκεί, ο Κώστας Καραμανλής συνάντησε καλούς του φίλους, γαλάζια στελέχη αλλά έδωσε και το “παρών” στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο (16.09.2017).

Ωστόσο, το προηγούμενο βράδυ έφαγε με άλλα “γαλάζια” μέλη στα Κουφάλια, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το μενού ήταν πλούσιο (και σχεδόν σπιτικό), η παρέα μεγάλη και ανάμεικτη (αυτοδιοικητικοί, φίλοι και βουλευτές) και η μουσική ελληνική και ζωντανή. 

Η παρέα και το μενού

Την πρωτοβουλία για το δείπνο ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό Βάκης Φραντζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφαγαν λαγό στιφάδο με θρακώτικη γέμιση, την οποία ετοίμασε η σύζυγος του δημάρχου Χαλκηδόνας  και αρνάκι γεμιστό. Τα «γαλάζια» στελέχη ήπιαν κόκκινο κρασί και τσίπουρο που παρασκεύασε ο οικοδεσπότης.

Όσο για τη συζήτηση όπως ήταν λογικό ακούστηκαν πολλά. Από αθλητικά σχόλια μέχρι διηγήσεις από τις περιηγήσεις του Καραμανλή ανά την Ελλάδα.

Ανάλογες συναντήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, καθώς ο Κώστας Καραμανλής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής και μετέπειτα πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός και αποδέχεται με χαρά τις προτάσεις τους αφού νιώθει σε οικείο περιβάλλον.

Πηγή: myportal και e-koufalia

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις