Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κωστής Χατζηδάκης: Έγινε… χαζομπαμπάς! [pic]

Κωστής Χατζηδάκης
Φωτογραφία από Twitter / @K_Hatzidakis

Ο Κωστής Χατζηδάκης έφυγε χθες… άρον – άρον από τη Βουλή αλλά ο πρωτότοκος γιος του ήρθε τελικά στον κόσμο απόψε!

Χθες, Τρίτη 19.12.2017, ψηφίζονταν στην Βουλή ο προϋπολογισμός του 2018. Εκεί ήταν και ο Κωστής Χατζηδάκης, αλλά το μυαλό του ήταν… αλλού!

Και συγκεκριμένα στην σύζυγό του, η οποία από ώρα σε ώρα θα γεννούσε! Και θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Για τον λόγο αυτό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας… έσπασε το πρωτόκολλο και ψήφισε πρώτος για να αποδεσμευθεί και να βρεθεί δίπλα στν αγαπημένη του.

Τελικά, πάντως, τα γεννητούρια ήλθαν σχεδόν 24 ώρες αργότερα!

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η σύζυγός του ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό κι έτσι… περίμενε!

Η ανάρτηση που έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης

Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά αργά το βράδυ της Τετάρτης, 20.12.2017, οπότε και ο Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε μέσω Twitter την γέννηση του… μικρού Χατζηδάκη, όπως χαρακτηριστικά έγραψε!

Την ανάρτησή του, μάλιστα, συνόδευσε και με μια φωτογραφία. Σε αυτήν ανέφερε: “Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση!”.

Δείτε την ανάρτησή του

Λίγο αργότερα, με νέα του ανάρτηση, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο γεννήθηκε ο γιος του. Συγκεκριμένα έγραψε: “Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου”.

Δείτε την ανάρτηση

σ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις