Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κουλούρης:”Τραβήξτε τα βλέφαρά μου να δείτε αν είναι βαμμένα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι” λέει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του μέσω της οποίας στρέφεται εκ νέου κατά του Χρ. Παπουτσή αλλά και του Γ. Παπανδρέου.

“Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή”, απαντά ο Κίμων Κουλούρης μέσω της εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο κ. Κουλούρης θεωρεί οτι κακώς πήρε μεγάλες διαστάσεις το θέμα καθώς όπως λέει “απλά παραβίασα ένα κόκκινο και ζήτησα από την πρώτη στιγμή συγγνώμη γι’ αυτό”.

Για τον Χρήστο Παπουτσή ο πρώην υπουργός αναφέρει: “Ο αφελής βρήκε ευκαιρία να συγχαρεί τους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν τον Κουλούρη που πέρασε με κόκκινο. Μου προκάλεσε οίκτο ο Χρήστος Παπουτσής με αυτή του την κίνηση, επειδή δεν χρειαζόταν. Τη δουλειά τους έκαναν. Ο ίδιος όμως λειτούργησε με την κλασσική συμπεριφορά του κόμπλεξ που έχει ο ευεργετηθείς απέναντι στον ευεργέτη του. Λυπάμαι πολύ γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Απέδειξε την κακότητά του, την εμπάθεια και το κόμπλεξ. Μα πάνω απ’ όλα, πούλησε τον ευεργέτη του με τον πιο χυδαίο τρόπο”.

Ο Κίμων Κουλούρης στη συνέντευξή του στρέφει τα βέλη του και κατα του Γιώργου Παπανδρέου:  “Παρέδωσε τον τόπο και αυτό εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ηταν αφελής, ανίδεος και ανίκανος αλλά πιστεύω οτι μεθόδευσε και την παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ”.

Διαβάστε

Με αγωγές απειλεί τους ποντικούς της ενημέρωσης ο Κ.Κουλούρης

Κουλούρης: “Είσαι κομπλεξικός Χρηστάκη Παπουτσή”

“Θα κυνηγήσουμε τον Κουλούρη μέχρι τέλους”

Εισαγγελική έρευνα, συγχαρητήρια και καταγγελίες για κουκούλωμα στην υπόθεση Κουλούρη

Ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά ο τραυματίας αστυνομικός – Άγρια κόντρα μεταξύ αστυνομίας και ειδικών φρουρων για το τροχαίο 

 

Αυτό είναι το φανάρι που παραβίασε ο Κίμων Κουλούρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε