Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

«Κούρεμα» ενοικίου για το γραφείο στο Κολωνάκι ζητά ο Κ. Στεφανόπουλος!

Το ενοίκιο των 1.200€ για το γραφείο του στο Κολωνάκι δε μπορεί να δυσκολεύεται να πληρώσει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ζήτησε μείωση κατά 300€!

Το ακίνητο που νοικιάζει εδώ και χρόνια ο Κωστής Στεφανόπουλος ανήκει στο δήμο Χίου. Και εκεί, πριν από μια εβδομάδα απευθύνθηκε ο πρώην πρόεδρος, μέσω της κόρης του, για να ζητήσει «κούρεμα» στο ενοίκιο. Επικαλέστηκε μάλιστα οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθει. Και διεμήνυσε ότι αν το αίτημά του δεν γίνει δεκτό, θα φύγει.

Το θέμα αποκάλυψε το politischios.gr και επιβεβαίωσε στο NewsIt ο Μικές Γιαννάρας, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου.

Η κόρη του κ. Στεφανόπουλου, που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση 300 ευρώ και να πέσει το ενοίκιο από τα 1.200€ στα 900€ με την αιτιολογία ότι ο πρώην πρόεδρος δε μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

Μετά την “απειλή” του κ. Στεφανόπουλου ότι θα φύγει από το διαμέρισμα αν το αίτημά του δε γίνει δεκτό, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Χίου προσανατολίζονται στη μείωση της τάξης του 20%. Όπως επεσήμανε ο κ. Γιαννάρας, ο δήμος δε θέλει να μείνει ανοίκιαστο το διαμέρισμα, αφού θεωρείται ένα επιπλέον έσοδο.

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του νησιού, αφού η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και δημιουργήθηκε σάλος από το γεγονός πως ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας ζητά “κούρεμα” στο ενοίκιό του.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Στεφανόπουλος: Οχι εκλογές- Δώστε χρόνο στον Παπαδήμο

Στεφανόπουλος: «Παπανδρέου-Σαμαράς γελοιοποίησαν τον τόπο»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε