Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κουβέλης προς Βενιζέλο: Όχι, ευχαριστώ

Κουβέλης προς Βενιζέλο: Όχι, ευχαριστώ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός παραμένει ο Φώτης Κουβέλης στο επίμονο φλέρτ του Ευάγγελου Βενιζέλου και σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος.

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Κουβέλης θα πει ένα εύσχημο όχι στην πρόταση Βενιζέλου, αφήνοντας έτσι μισάνοιχτη την πόρτα του διαλόγου και ενδεχόμενης προεκλογικής συνεργασίας, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι οι όποιες συνεργασίες δεν μπορεί να εξαντλούνται σε συζητήσεις “επιπέδου κορυφής”.

Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ πέραν από το επιχείρημα περί “επιπέδου κορυφής” δαφωνεί και με το timing της πρωτοβουλίας Βενιζέλου λέγοντας ότι «ο προσυνεδριακός διάλογος, αλλά και το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν εσωκομματική διαδικασία και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να εμπλακούμε σ’ αυτό».

Να σημειωθεί πάντως ότι στο εσωτερικό της Αγίου Κωνσταντίνου υπάρχουν και στελέχη που προέρχονται από το “εκσυγχρονιστικό” ΠΑΣΟΚ (βλ. Νίκος Μπίστης…) οι οποίοι αντιμετωπίζουν καταρχήν θετικά την πρόταση Βενιζέλου, γεγονός που προβληματίζει την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ. Να υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπίστης είχε ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ένα Φόρουμ Διαλόγου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ήταν και υπεύθυνος από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ ωστόσο παραιτήθηκε μετά την αρνητική στάση του κ. Κουβέλη στα αυτόβουλα “ανοίγματα” προς την Ιπποκράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσκληση Βενιζέλου στον Κουβέλη

Σημίτης: Γιατί να πάω στο συνέδριο; Για να βγάζω φωτογραφίες;

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Κουβέλης με πολλά “αλλά”

Προβάδισμα ΝΔ και άνοδος ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της Alco για το NewsIt

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε