Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κουβέλης: «υπάρχουν μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις»

Κουβέλης: «υπάρχουν μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις»

Την πεποίθησή του ότι υπάρχουν ακόμα «μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

«Η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά η έρευνα πρέπει να προχωρήσει σε βάθος και με ταχύτητα», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σήμερα στον Σκάι για τις εξελίξεις αναφορικά με την Χρυσή Αυγή.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μάλιστα, υπογράμμισε ότι «υπάρχουν ακόμη μικρά αποστήματα (φασισμού) στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφάλειας, που όμως μπορεί να μεγαλώσουν – να μην γενικεύσουμε, μικροί αλλά υπαρκτοί θύλακοι».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αντίθετος με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, χωρίς όμως να αποκλείει εκλογές εντός του έτους.

«Δεν πρέπει να κάνουμε την Χρυσή Αυγή και τα γεγονότα συντελεστή των εξελίξεων», τόνισε ο κ. Κουβέλης, ενώ υποστήριξε ότι «στελέχη της ΝΔ και του Μαξίμου έπαιζαν με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής».

Παρά το πόρισμα του Γενικού Επιτελείου, που κατέληξε ότι δεν υπάρχει σχέση εν ενεργεία στρατιωτικών με την Χρυσή Αυγή, ο Φώτης Κουβέλης έκανε λόγο για «μικρούς αλλά υπαρκτούς θυλάκους».

Ανέφερε, επίσης, ότι η ΔΗΜΑΡ είχε θέσει θέμα Χρυσής Αυγής, όταν συμμετείχε στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά «καθυστερούσαν τους φακέλους οι αρμόδιοι για τη Χρυσή Αυγή», όπως είπε.

«Υπήρχε θεσμική χαλάρωση και το μη ‘θίγετε τα κακώς κείμενα’» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι ΔΕΝ έψαξαν στις Ένοπλες Δυνάμεις για τη Χρυσή Αυγή

Κουβέλης: “Οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου πρέπει να συγκροτήσουν μέτωπο εναντίον της Χρυσής Αυγής”

Κουβέλης σε Παπούλια: “Η Δημοκρατία πρέπει να αντιμετωπίσει το εγκληματικό φαινόμενο”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε