Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρεμαστινός για Θεοχαρόπουλο: «Αν ξαναβγεί βουλευτής να μου στείλετε τηλεγράφημα»

Κρεμαστινός για Θεοχαρόπουλο: «Αν ξαναβγεί βουλευτής να μου στείλετε τηλεγράφημα»

Τριγμούς στην συνοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού για την ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Κρεμαστινός μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου είπε: «Αν ξαναβγεί βουλευτής, να μου στείλετε τηλεγράφημα».

Η φράση αυτή του κ. Κρεμαστινού προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΔΗΜΑΡ που απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου.

Χαρακτηρίζουν απαξιωτικές τις δηλώσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού για τον πρόεδρο του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλο σχετικά με την διαφοροποίησή του και την υποστήριξη της πρότασης της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο. Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δήλωση του κ. Κρεμαστινού και απευθύνεται στον κ. Κεγκέρογλου για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

Ο κ. Κρεμαστινός, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, δήλωσε: «δεν θα μας επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο» και επιτιθέμενος στον κ. Θεοχαρόπουλο, είπε ότι έγινε βουλευτής από ψήφους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια. «Αν ξαναβγεί βουλευτής, να μου στείλετε τηλεγράφημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς το κόμμα του έχει ιστορία 30 χρόνων, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα του 0,1% και του 0,2%.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης. Όμως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος δηλώνει ότι συμφωνεί με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η ΔΗΜΑΡ, με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, αποφάσισε ότι «η θέση της καθιέρωσης της απλής αναλογικής με κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών θα υποστηριχθεί καθώς αποτελεί θέση μας».

Κάποιοι λένε μάλιστα ότι η ΔΗΜΑΡ είναι με το ένα πόδι στο κατώφλι της Κουμουνδούρου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε