Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξανάρχισαν τα όργανα – Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: ανασχηματισμός κομματικής αναδίπλωσης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η νέα κυβέρνηση «μετρά» μόλις μερικές ώρες και πολλά από τα στελέχη της δεν έχουν ακόμη ορκιστεί, αλλά ήδη δέχεται τα πρώτα βέλη και μάλιστα εκ των έσω!

Ο πρώτος που άσκησε κριτική για τον ανασχηματισμό ήταν ο βουλευτής Μεσσηνίας, Οδυσσέας Βουδούρης, που μίλησε για «ανασχηματισμό κομματικής αναδίπλωσης». Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ασκεί σκληρή κριτική στο κυβερνητικό σχήμα άλλωστε.

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα αντανακλά τις παρούσες εσωκομματικές ισορροπίες με στόχο τη συσπείρωση του κομματικού μηχανισμού. Εύχομαι αυτό να συμβάλλει στην ενότητα της παράταξης», αναφέρει αρχικά σε γραπτή του δήλωση, αλλά δεν κρύβει πως «φοβούμαι ότι δε διασφαλίζει τη μεταρρυθμιστική πυγμή και αποφασιστικότητα, που έλειψε στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα και την ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, το μεγάλο ζητούμενο της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε».

Όπως αναφέρει, θα συνεχίσει « τον αγώνα για την πολιτική ανατροπή στην οποία δεσμευθήκαμε το 2004 και την έξοδο από την οικονομική κρίση, που μας βύθισε η φαυλότητα ενός απαξιωμένου πολιτικού συστήματος» και τάχθηκε υπέρ της σύναψης « ενός «κοινωνικού μνημονίου», που θα δεσμεύει την κυβέρνηση προς την κοινωνία, με συγκεκριμένους δείκτες, έτσι ώστε η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας για την έξοδο από την κρίση, να γίνει με όρους δικαιοσύνης και προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Δημήτρη Ρέππα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε