Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σκληρό ύφος απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στη χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας σήμερα στο συνέδριο, η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε αιχμές κατα του Αντώνη Σαμαρά για την ιδεολογική του πλατφόρμα και ειδικότερα για την παρομοίωση με τη Χίλαρι, αλλά και οτι εστιάζει στους ευκαιριακούς και όχι στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

‘Αμεση ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά. Μόλις τελείωσε την ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη, οι συνεργάτες του είπαν: “ο πολιτικός λόγος του Α.Σαμαρά και η ιδεολογική του πλατφόρμα είναι ολοκληρωμένη, ξεκάθαρη και γι’αυτό αγκαλιάστηκε απο την συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Δεν χρειάζεται συνεπώς ούτε να διευκρινίσει, ούτε να εξηγήσει, ούτε να προσθέσει οτιδήποτε.”

Εξω απο την αίθουσα του συνεδρίου, σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκτίμησε οτι αρχηγός θα εκλεγεί αυτός που έχει τον πιο καλό μηχανισμό και οτι όταν εκλεγεί ο νέος πρόεδρος θα τελειώσει το διχαστικό κλίμα στη ΝΔ .

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Μάχη στήθος με στήθος Μπακογιάννη- Σαμαρά δείχνουν τόσο η δημοσκόπηση του Σαββάτου για το Εθνος, όσο και η δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Η εταιρεία MARC για το ΕΘΝΟΣ δινει προβάδισμα 1,5% στην κα Μπακογιάννη.
Η δημοσκόπηση της ALCO για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δίνει προβάδισμα 2,6 ποσοστιαίων μονάδων στον Αντώνη Σαμαρά μεταξύ εκείνων των οπαδών της ΝΔ που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν στον 2ο γύρο.
Στο ερώτημα ποιός θέλουν να εκλεγεί στον 1ο γύρο οι ψηφοφόροι της ΝΔ που θα πάνε να ψηφίσουν απαντούν :

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : 40,5%
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: 39,7%
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ : 13,1%

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε