Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Γιάννης Αγγέλου για το Βατοπέδι

Ξέσπασε ο Γιάννης Αγγέλου για το Βατοπέδι

Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιάννη Αγγέλου ήταν η κατάθεση της κας Μαντέλη η οποία κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό για τις “ιερές” ανταλλαγές στο Βατοπέδι τον Γιάννη Αγγέλου στην Εξεταστική Επιτροπή.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αγγέλου:

“Μέχρις εδώ. Δεν είμαι διατεθειμένος να δεχθώ ανάμιξη του ονόματός μου από κανένα και με κανένα τρόπο, σε υπόθεση με την οποία δεν έχω καμία σχέση”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Αγγέλου σχετικά με το θέμα της Μονής Βατοπεδίου.

“Όλα όσα γνωρίζω για την υπόθεση του Βατοπεδίου περιέχονται στο έγγραφο σημείωμα μου που κατέθεσα στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, καθώς και στην κατάθεσή μου ενώπιον της στις 10/5/2010. Ισχυρισμοί που φέρονται να διατυπώνουν, όψιμα, άτομα που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες κατηγορίες, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι γίνονται με μοναδική σκοπιμότητα την αντιμετώπιση της δυσχερούς τους θέσης. Μέχρις εδώ. Δεν είμαι διατεθειμένος να δεχθώ ανάμιξη του ονόματός μου από κανένα και με κανένα τρόπο, σε υπόθεση με την οποία δεν έχω καμία σχέση”

Διαβάστε επίσης: 

Η Μαντέλη καίει 5 υπουργούς για το Βατοπέδι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε