Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Π. Φασούλας – Επιμένει στην υποψηφιότητά του

Επιμένει στην υποψηφιότητά του για το Δήμο του Πειραιά, ο Παναγιώτης Φασούλας, διαψεύδοντας φήμες ότι έχει τηλεφωνήσει σε στέλεχος της κυβέρνησης για να του ανακοινώσει την πρόθεση του.

«Είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης λάσπης που μου γίνεται εδώ και καιρό, από την άνοιξη, ότι σήμερα παραιτούμαι, αύριο παραιτούμαι, μεθαύριο παραιτούμαι. Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ούτε ήταν ποτέ στις προθέσεις μου, ούτε το συζήτησα με κανέναν και ούτε προτίθεμαι να παραιτηθώ από την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Πειραιά. Βεβαίως, όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη από το Γενάρη του 2010, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένω τη στήριξη από το κυβερνών κόμμα. Πράγμα που σημαίνει ότι βεβαίως σέβομαι και τους θεσμούς και τον τρόπο λειτουργίας μέχρι τώρα των κομμάτων. Από εκεί και πέρα περιμένω την απόφαση του πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου, σε όλους τους μεγάλους Δήμους που μάλλον θα ανακοινωθεί την Κυριακή. Όσον αφορά την επικοινωνία μου με τον κ. Χάρη Παμπούκη, έχω να του μιλήσω πάνω από έξι μήνες, παρ’ όλο που είμαστε και παλιοί γνωστοί», δήλωσε.

Ο Π. Φασούλας μιλώντας στο «Καναλι 1» και απαντώντας στην ερώτηση τι θα πράξει αν δεν έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «δεν υπήρξα ποτέ παιδί του κομματικού σωλήνα και ποτέ δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα περί κομματικής πειθαρχίας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, πρέπει να πω ότι σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατική παράταξη του Πειραιά και δεν θα είμαι εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ο οποίος θα την διχάσει. Αρκετά διχάζεται εδώ και τρεισήμισι – τέσσερα χρόνια, από τον πόλεμο που γίνεται στο πρόσωπο του δημοκρατικού Δημάρχου Πειραιά, του Παναγιώτη Φασούλα, από «συντρόφους του δημοκράτες» – υποτίθεται-. Εν ολίγοις λέω, λοιπόν, ότι βεβαίως και δεν προτίθεμαι ποτέ εγώ να διχάσω την κοινωνία του Πειραιά με μια αυθαίρετη απόφαση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε