Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ξέσπασε πόλεμος Πάγκαλου-Μιχελάκη – «Καλύτερα να ήταν μόνιμα σε διακοπές ο κ. Πάγκαλος»

Ξέσπασε πόλεμος Πάγκαλου-Μιχελάκη – «Καλύτερα να ήταν μόνιμα σε διακοπές ο κ. Πάγκαλος»

Σκληρό ροκ για ακόμη μια φορά ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ με αφορμή τον δημόσιο τομέα.

Οι καταγγελίες του Γιάννη Μιχελάκη για την ίδρυση νέων φορέων στο δημόσιο προκάλεσαν την απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου, που χαρακτήρισε τον εκπρόσωπο της ΝΔ «βαρόνο Μινχάουζεν», χαρακτηρισμό που είχε χρησιμοποιήσει και σε πρόσφατη κόντρα τους.

Στην ανταπάντησή του, ο Γ. Μιχελάκης επισημαίνει πως αν και ο κ. Πάγκαλος επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του κόμματος και ομολογεί τις πρακτικές ΠΑΣΟΚ, δεν δίνει ουσιαστικές εξηγήσεις.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγορεί τον κ. Πάγκαλο για “πολιτικό θράσος” και πως αγνοεί τί κάνει ο πρώτος αντιπρόεδρος, ενώ του ασκεί έντονη κριτική καθώς, όπως τονίζει, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν λέει πως γίνεται “από τη μια, να καταργούν οργανισμούς και να προετοιμάζουν απολύσεις και από την άλλη, να δημιουργούν νέους φορείς και να προχωρούν σε προσλήψεις”.

“Μπορεί, βέβαια, ο κ. Πάγκαλος να κομπάζει για το «μεγάλο»- όπως λέει- «έργο της κυβέρνησης», δηλώνει ο κ. Μιχελάκης, επισημαίνοντας πως “τα αποτελέσματα, όμως, τα ξέρουν καλά, γιατί τα υφίστανται καθημερινά όλοι οι Έλληνες, μέσα από τις αλλεπάλληλες περικοπές και φορολογικές επιδρομές, τα λουκέτα, την ανεργία και την ύφεση”.

Τέλος όσον αφορά στο θέμα των διακοπών που αναφέρει στην απάντησή του στη ΝΔ ο κ. Πάγκαλος, ο κ. Μιχελάκης δηλώνει καυστικά πως “σίγουρα θα ήταν καλύτερα για τον τόπο, εάν ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν μόνιμα σε διακοπές. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει για να κερδίσει και ο ίδιος και ο τόπος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος για Μιχελάκη: “Είναι ο Βαρώνος Μινχάουζεν της ΝΔ”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε